Bendisss Bugün okulda merdivenleri silmişler farketmedim düştüm popomun üstüne bebek hareketleri var kanama falan yok ama kasıklarımda ağrı var acile gitsemmi 35haftadıym
Gizem2325 Bendisss bence biraz uzanın ancak kanama yoğun ağrı durumunda hiç beklemeden gidin çok geçmiş olsun
Esoo06 Bendisss bende düstum ama 4 haftaydı Dr ileri hafta olsa gelmen gerek demişti. Bende merdiven den kalça üzerine düştüm çok sert
Cerensevinccakmak Bendisss bence her ihtimale karşı bi git görün aklında soru işareti kalmamış olur hem
Leylakacan34 38 haftamdayim dün merdivenden düştüm 😀 baya 7 8 basamak indim popo üstü tutmasam yuvarlanirdim.bneyseki kontrolüm vardı hemen gittik karnının üzerine dusmedigin sürece birşey olmaz dedi doktorum
Leylakacan34 Nst girdim kendimi çok kastiğim ve korktuğum için biraz sancım gözüktü. Ama bu hafta için sancı zaten normal düşmeye bağlı olduğunu sanmıyorum
Leylakacan34 Bendisss kesinlikle ondandır, hareketleri iyiyse hic bı sorun yoktur kanaman falan olmadıkça 🤲
menesse Ben de düşmüştüm canım aynı şekilde kanama yoktu bebek hareketleri de vardı. Ağrı oluştu kasıklarımda akşama doğru arttı ağrılar. Acile gittik nts ve ultrason ile baktılar.sprun yok çok şükür içim de rahatladı.sen de git sonradan keşke dememek için