Acemianne0 Bebeğim 2 haftalık. Sezeryan doğum yaptım sütüm geç geldi. En başından beri mama veriyoruz. İlk hafta kilo kaybı yaşadık.mama ve anne sütü vermeme rağmen bebeğim çok az kilo almış. Mamayı arttırdı doktor. Çok üzülüyorum bebeğime yetemiyorum diye
Mello29 Acemianne0 Sizi çok iyi anliyorum aynisini yasiyorum sayılır acil sezeryana girdim sütüm geldi ama bebek ememedi zaten zayif dogmustu kilo kaybetti bi an bebegim kollarimda eriyip gidecek gibi hissettim. Her saat bası zorla uyandirdim emzirdim sütümü sagdim öyle verdim mama verdim hala daha da öyle bebegim 12 günlük daha hic saatini kacirmadan besliyorum kilo almaya basladi siz de üzülmeyin anneyiz biz bebeklerimize en iyi gelecek tek iyi gelecek olan biziz sütünüzü arttirmaya calisin icecekler damlalar ne varsa kullanin yani bebeklerimizin bize ihtiyaci var
Acemianne0 Mello29 kullanıyorum neler neler yiyip içiyorum ben yettiğini düşünüyordum çünkü memeyi içtikten sonra kendi bırakıyo vr uykuya dalıyo yani ağlaması olmuyo.ayrıca mama da veriyorum ama kilo alımı olmadı. Bir de mamayı yedikten hemen sonra kakasını yapıyo acaba diyorum mama vücudunu beslemiyo mu hemen kaka olarak çıkıyo diye. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemez oldum 😣