merveanberoglu Kızlar yarın randevum var 3.5 aylık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu oldum. Acaba sadece tahlil mi yapılıyor yoksa alttan falan bakıyormu doktor ?
Sltkylmz merveanberoglu Bende ağır bir şekilde geçirdim malesef böbreklerime kadar sıçramıştı fakat alttan muayene edilmedim hiç, tahlil yapıldı sonucuna göre iğne ve ilaç verildi
merveanberoglu Sltkylmz hamile değilken hep alttan bakıyordu kadın doğumcular şimdide öyle mi bakacak acaba diye ürktüm yani biraz sakıncası olur diye
Nesedmrer merveanberoglu bende geçirdim yeni fitil bide toz gibi bi ilaç verdiler kullandım geçti sadece idrar tahlilime baktı
cicek52 merveanberoglu idrar yolu enfeksiyonu için tahlil yeterli. Vajinal enfeksiyonda alttan muayene ediyorlar. Hamile olduğun için vajinal enfeksiyona da bakmak isteyebilir doktor.
merveanberoglu cicek52 bende öyle düşünüyorum ama gebe kalmadna önce bana hep alttan bakılmıştı o yüzden kararsız kaldım biraz
nacik0015 merveanberoglu alttan bakılmıyor idrar testi istiyor eğer kültür testi alacaksa alttan numune alıyor
Gizzgzz merveanberoglu yooo niye sakıncalı olsun eşimiz ile birlikte oluyoruz o daha da fazla zarar verir o zaman bir de sakıncalı olsa zaten doktor bakmaz ki