GirlGossipgirl Ben 30+5 haftadaym. Birkaç gün önce doktora gittiğimde doktor hala dönmediğini söyledi? Oğlum 26. Haftada dönmüştü. Şimdiden tedirgin oldum bebeğin dönmesi için neler yapabilirim? Siz neler yaptınız?
gggb GirlGossipgirl 30. Haftamdayım dönmüş ve ara ara kasılmalarım da oluyor erken gelicek diye korkuyorum valla 🙈🙈
GirlGossipgirl 1prensannesiiiii oğlum 26 da dönünce buda erken döner zannediyordum doktorda dönmemiş diyince endişe ettim açıkçası.
MinelHaapy Bende 32 haftamda gittiğimde hala dönmemişti şuan döndü mü bilmiyorum 33 haftalığım döndüğünü anlayabiliyormuyuz acaba
GirlGossipgirl MinelHaapy ben hareketlerini hep kasıklarımda hissediyorum. Dönerse yukarda hissederdim
Skpln4660b Benim ki 38. Hafta da başı yukarı döndü makat geliş oldu yani son dakikaya kadar o belli olmaz
Kbrblr GirlGossipgirl bence tedirgin olmayın. Benim 32.haftada döndü doktorum geç dememişti. Ayrıca süreç içinde de değişebiliyor bebeğin keyfine kalıyor 😄
ozgegundogdu1903 GirlGossipgirl 28 de gittiğimde dönük değildi bugün gittim 30+3 doktorum dönmüş dedi ama bazı bebekler son anda bile denebiliyormuş endişe etmeyin dönecektir🌸