Sbs4 Bebekliannee malesef öyle… SGK hiç desteklemediği için böyleymiş. Benim tamamlayıcı sigortamda doğum yoktu o nedenle paket aldım.
Brfalk Sbs4 ilden ile değişiyor mu sgk acaba? P. Tesi günü acıbademde spinal sezeryan olacağım 27.500 tl doğum paketi fiyatına anlaştık sgk anlaşmalı olduğu için
Bebekliannee hasretlik 4500 neresi. Ben kızımı o fiyata yakın doğurmuştum en son 😅 kızım 3 yasina girecek
Dilaraa23 Damlasupilcioglu hastane 12 bin alıyor doktorumda 10 bin alıyormuş ayrıca (dış doktor olduğu için) bide oda süsletme vs derken yine 26 oldu maalesef
Damlasupilcioglu Dilaraa23 bende zaten bi 30.000 TL yi gözden çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum, belki daha fazla bilmiyorum çünkü ben bide doğar doğmaz bebişim sünnet olayını halletmek istiyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
Damla2100 EdaByrc valla bizimde hiç iyi değil nadiren iyilerine denk geliriz ama okdr parada az değil 2cocugumu devlette dogurdum
EdaByrc Damla2100 benim ilk çocuk olduğu için ve biraz zor olduğu için hiç düşünmüyorum doktorumdan çok memnunum özel olup memnun kalmayanda çok 😂
Sbs4 Damlasupilcioglu cumartesi günü kalp atışını duyduk pazartesi aldık. Ki içinde bazı şeyler de yok onlar ekstra oluyomuş. Ağrı kiti epidural vs yazıyordu onlar daha sonra güncel fiyatlarla satın alınıyormuş. Mesela kan 1 tane yazıyordu bende tiroid çıktı dün. Muhtemelen her ay kan vereceğim. Onlar pakette olmadığından dolayı ekstra ödeyeceğim sanırım.
Damlasupilcioglu Sbs4 Allah hepimizin yardımcısı olsun, bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻❤️
Seymakenan İstanbul medical park sezeryan 15 bin +1000 tl epidural muayne suan guncel fiyat 875 son ayimdayim muayne 610 lirayla baslamistim.
Gzdsr53 Seymakenan Medical Park hangi şube acaba. Ben telefonda sormuştum epudurel.icin +4000 demişlerdide telefonda.
cauuv1 Seymakenan bende oraya gidiyorum ama muayene 715 sizinki daha fazlaymıs hangi doktora gidiyosunuz