NesliMomm Anneciiikkk Yeni hastane muhtemelen herşeyi yenidir çünkü 1 tane değil her şehirde var bir ismi var yani. Doktor sayısı da diğer hastanelere göre çok fazla. Bencede tercih edebilirsin.☺️
Sinem011 Damla2100 bende şuan özele gidiyorum doğumu devlette yapacağım acaba bir sıkıntı ölümü devlete hiç gitmedim
Seymakenan cauuv1 gaziosmanpasa medicale gidiyorum ben baska yerlerde de var belki degisiktir hastanelerimiz shahla valizade benim doktorumun adi
EdaByrc YaseminCanCicek21 yok sanmıyorum doktorum çok anlayışlı bi doktor sorucam gidince zaten ben o 10 gün içinde gelsem olur mu diye 😂
Milosee Damlasupilcioglu git özele bebeğim bende ilk dogumumdu devlette aşırı sıkıntılar çektim eğer gücün varsa git özele ben altinlarimi bozdurdum gittim vallahi ömrüm boyunca pişman olmayacağım şey bidaha hamile kalırsam para biriktirip yine özelde yapicam
Damlasupilcioglu Milosee evet sanırım özele devam edeceğim hem az kaldı hemde sürekli doktor doktor gezmek istemiyorum, Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰