EdaByrc Damlasupilcioglu tabi epidurql istersem artı 1000 tl doktorum mesai saatleri dışında olursa çağırırsak artı 1500
Damlasupilcioglu Ikiz_annesii evet onu bende düşünüyorum, benim doğumum Haziran sonu temmuz başı gibi olacak Allah nasip ederse 🤲🏻 o zamana kadar artabilir diye düşündüm 🙈
Damlasupilcioglu Damla2100 bugün bi devlet Hastanesi’nde doktora gittim o kadar çok memnun kalmadım ki, kafam çok karışık help me
Sinem011 Damla2100 bende şuan özele gidiyorum doğumu devlette yapacağım acaba bir sıkıntı ölümü devlete hiç gitmedim
Damlasupilcioglu Ftm16 😂😂 bende sormadan önce kendimi baya yüksek fiyatlara hazırlamıştım bu fiyatları duyunca biraz içime su serpildi ama yine de para işte 🤭
EdaByrc Ftm16 korkunun bu sona faydası yok bende duacıyım nolur mayısa kadar artmasın fiyatlar diye 😂 bileziğimi bozdurcam doğuma yakın altında artar inşallah diye dua ediyorum 😂
Milosee Damlasupilcioglu git özele bebeğim bende ilk dogumumdu devlette aşırı sıkıntılar çektim eğer gücün varsa git özele ben altinlarimi bozdurdum gittim vallahi ömrüm boyunca pişman olmayacağım şey bidaha hamile kalırsam para biriktirip yine özelde yapicam
Damla2100 EdaByrc valla bizimde hiç iyi değil nadiren iyilerine denk geliriz ama okdr parada az değil 2cocugumu devlette dogurdum
EdaByrc Damlasupilcioglu ben hasta yatışa sordum doktorum fiyat vermiyor muanne ücreti 350 tl ile başladım ekimde şuan 600 oldu 😂
Damlasupilcioglu EdaByrc benim şu an gittiğim hastane de muayene ücreti 365 TL bakalım artık ama korkuyorum 🙈