busrasafak Kizlar bugun ayrıntlı ultrasonum vardi 11.08 de olan randevuma 13.30 da girdim hakikaten pek konuşmuyor ama didik didik inceliyor. Cok şükür ben memnun kaldim. Onemli olan saglik sorunu var mi tespit etmesiydi. 😊 Bu arada kesin kiz dedi 🤗😍
HilalSahinoglu busrasafak hangi haftanızda gittiniz? Daha önce hastaneyr gidip yönlendirdiler mi yoksa direkt sadece ali benian a randevu mu aldınız? Muayene ücreti ne kadar acaba?
hayatim Sedafiratsiz mi söyleyerek doktormu sizi yönlendiriyor yoksa kendi kafaniza goremi gidiyorsunuz
Selim_Alparslan hayatim canım 20-24 hafta arası detaylı ultrason haftası dedi doktorum mutlaka yaptırmalısın dedi ben ikili üçlü test vs yaptırmadım ama detaylı yaptıracağım
busrasafak HilalSahinoglu ben dun 20 +2 idim canim 1 haftalik aksam 8 de nette randevu sistemi aciliyor. 8 de bir yuklenme oluyor 8 bucuk gibi alabilirisn istedigin tarihe
F1903 Fotograf ve cd teslimi yapiyorlarmi , yuz resmi flan oluyormus ayrintilida sanirim nasl oluyor acaba 😍🤗
busrasafak F1903 canim maalesef oyle yuz fotosu yok organlarını doktor anlayacak sekilde cekiyor siyah beyaz.
Seda333 Kesinlikle tavsiye ediyorum... işinin ehli bir doktor boşuna Prof. olmamış. Bugün 248 TL’ye detaylıya girdim. Çok şükür bir sorunumuz yoktu. Soru sorduğunuz da cevaplıyor. Rica ederseniz renkli ultrasona da çeviriyor ama fotoğraf vermiyor renkli...
Burcu85 Kızlar,13 haftalığım ikili testim biraz yüksek çıktı benim:( detaylı da bişi çıkmadı genetik test yaptırdım sonucu bekliyorum ama beklerken mahvoluyorum tabi😟siz de varmıdır umut verici hikayeler😌
Esraklc hilalyavuz yok canim renkli vermedi, siyah beyaz ama bütün organların fotosunu veriyor doktoruna göstermen icin