Nurhan0634 Merhaba kızlar ben ayrıntılı ultrasona girdim geçen suan 23+1 ultrason kağıdına baktım tahmini ağırlık 512 g yazıyor sizce kilo alınması gerekiyor mu ideal kilo mu
Paramedik16 Nurhan0634 canım bizimkiler (ikiz) 22.haftada biri 447 biri 466 gramdı 24.haftada ise biri 663 biri 706 gramdı doktorun bişey demediyse normaldir kilosu bebişinin
selinsmother Nurhan0634 gıcık oluyorum kilo yorumu yapan çevreye bana da küçük dediler şimdi 2 hafta önde gidiyor buna bişey demiyolar ama sadece olumsuz yorum yapmakla meşguller . Kilosu bence gayet normal benim 760tı ama 2 hafta öndeydi dediğim gibi normali sizinki
Nurhan0634 Paramedik16 hayır doktor hiç bir şey demedi çevremdekiler çok düşük kiloda olduğunu söylediler endişelendim
Surprizzz2022 Nurhan0634 ay cevrendekiler kadın dogumcu mu canm Dr birşey olsa söylerdi. Kimi bebek minyondur kimisi önder gider kiloya riskli bir durum yoksa takılmamak lazm. Bebebgin gelişiminde genetik faktrde etkilidir. Kız ve erkek bebek kilosuda farklı olabiliyor☺️
Sevim0816 Nurhan0634 bende 23+5 im bebeğim 625 gram gayet normal dedi doktorum boşver takma kafana kilolu olsa kilolu derler zayıf olsa zayıf derler
Surprizzz2022 Nurhan0634 ya devlete gidiyorum Dr vermedi resim ben de istemeyi unuttum 🤭 ama oglumda gittiğim Dr kilosunu hep söylüyordu smdiki Dr umda çok iyi ama kilosunu söylemedi 🙈
Surprizzz2022 Nurhan0634 kizzz bozma moralini milletimiz kıyas severrrr . Hele bı doğsun neler neler o yüzden he de geç en güzeli 😆
selinsmother Nurhan0634 bide bunları söyleyenler daha önce gebelik yaşayanlardır eminim 😂 valla hiç takma kafana ya bebiş büyüyor kocaman oluyor nasıl normal doğum yapıcam diye korkuyosun
Surprizzz2022 Nurhan0634 bende dr ve hastane fobisi var unutuyorum gittigmde . Yeterki herşey yolunda olsun diyorum bazen soracağım soruyu unutmamak için elime yazıyorum 🙈