Hallerimvarbenim Kızlar sezeryandan ne kadar sonra ağda yaptırdınız bir sorun oldu mu ameliyat bölgenizde çekiniyorum biraz çekince ağdayı bir sıkıntı olur mu diye
myangelson Hallerimvarbenim temmuzda doğum yaptım Kasım’da agdaya gittim ben cesaret edemedim hemen bende😅 agdayi çekince bir sıkıntı falan olmuyor o bölgede his olmadigi için çok tuhaf birşey oluyor acıyor gibi kaşınıyor gibi çok tuhaf yanı 😅
minik_koala_ve_annesi Hallerimvarbenim ameliyata giderken oldum zaten cikmadi hemen 40im cikinca yaptirdim alttan muayene olmustum birde o gun sorun olmadi hissiz uyusuk orasi anlamiyorsun bile dikis yerini alip almadigini
Sezenn_ Hallerimvarbenim İlk sezaryen doğumumdan sonra ameliyat bölgemde hissizlik uyuşukluk oldu uzun bi süre 7-8 ay kadardı sanırım acı hissetmedim hiç bi sorunda yaşamadım ben
Hallerimvarbenim minik_koala_ve_annesi Bende doğumdan bir gün önce aldırdım bir ay olacak ama dikiş yeri açılmaz demi tekrar ondan çekiniyorum
Aysegoksall Normal doğumdan ne kadar süre sonra olabiliyor peki onunla ilgili bilginiz var mı @Sezenn_ @minik_koala_ve_annesi
Sezenn_ Aysegoksall Normal doğum yapmadığım için bilgim yok canım maalesef yardımcı olamayacağım o yüzden kusura bakma olur mu 🙏🏻
minik_koala_ve_annesi Aysegoksall yani kanama bittikten sonra olabilir sanirim bir bilgim yok canim dikise vs bagli sanirim
myangelson Hallerimvarbenim jiletle devam zaten hamileliğimde de yasaktı ağda o yüzden öyle devam ettim 😅
Sezenn_ Hallerimvarbenim benden ondan korktuğum için bir iki ay kadar traş etmiştim korktum ne olur olmaz diye doktorumda önermemişti hemen gerçi sende bi danış istersen en sağlıklı fikri o verir gibi sana canım 🤗🌸
Deletedmom_110 Hallerimvarbenim hamilelikte tuhaf bir şekilde göbeğim bile tuylendigi için🤭doğumdan 1 ay sonra o bölgeye ağda yaptırdım hiçbir sıkıntı olmadı his yoktu sanki orda ki hâlâ yok🤭🤭
Yasolinnn Hallerimvarbenim valla 40ım cıkmamıştı sanırım sorun olmuyor çünkü o bölgeye uygulamadı ben kuaförüm. Cok rahatsız edecek seviyede değil ordaki tüylerim. Sizin o bölgedeki tüyleriniz sert ve kalınsa bilemem ama. Yinede o bölgeye uygulamadan diğee yerleri alabilir bence