Minikmucizemmm26 Smlaa ben hem dolap hem sifonyer alcam nasipse çünkü benim kendi dolabımda hiç yer yok bir de büyüdüğü zamanda kullanabilsin tekrar dolap arayışına girmek istemiyorum o yüzden ikisini de alcam 🤗
Yarenylmz Smlaa bence yeterli olur zaten minicik kıyafetler 🙃 ben ileriyi düşünüp dolap da aldım malum fiyatlar
Minikmucizemmm26 Munevver_bkar şimdi baktım evet çok hoş dolaplar gerçekten ama ben böyle ahşap istiyorum beşiği de o şekilde olacak nasipse kafamda bı oda tasarladım insAllah halledebilirim😂 çok teşekkür ediyorum bu arada 🤗
Smlaa Minikmucizemmm26 ya benim de dolabım da yer yok ama kiracı oldunuz için dolabı acele etmiyim diyorum ama fiyatlar da artiyo karar veremiyom
Minikmucizemmm26 Smlaa şimdi bile çok pahalı vivense de buldum tam istediğim gibi ama deli paralar dönüyo daha makul yerler bulmak lazım
minik_koala_ve_annesi Minikmucizemmm26 icinize sindiyse hic sorun yok kuzum o zaman saglikla sihhatle kullanin guzel gunlere insallah😇keske elimden baska bisey gelse yardimci olabilseydim🥰 sadece dolabi gorunce fikir sunabildim🤭
Minikmucizemmm26 minik_koala_ve_annesi çok incesiniz çok teşekkür ederim 🥰🤗 bir yer buldum insAllah makul bir fiyat sunarlar 🙂
Minikmucizemmm26 Munevver_bkar birşey sormak istiyorum siz rabi mobilyadan alışveriş yaptınız mı yaptıysanız nasıl geldi ürünler benim istediğim dolaplara çok uçuk fiyatlar söylediler vazgeçtim 😂 o yüzden Rabi mobilyadan almayı düşündüm fakat yorumlar biraz kafamı karıştırdı 🤦
Munevver_bkar Minikmucizemmm26 ben ıkeadan aldım alt komşuma rabi mobılyadan aldık sağlam güzel biraz geç geliyor sadece ama ürünler çok ıyı