Mvisss9 12+5 de tahminde bulundu 15 de pipiyi gördük 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonumuz var onu bekliyorum kesinleşmesi için 18. Haftamdayım
Yildizim [bilinmeyen] 15. Haftada doktor pipiyi gösterdi %90 erkek dedi ayrıntılı ultrasonda da kesin erkek denildi😊
EbruKrhn [bilinmeyen] yo kız😊 kızda değişme olabiliyomuş aslında hissettiğim de kız ama bilemedim. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama başladım hırkalar yapmaya acele ediyorum galiba😄
Mvisss9 [bilinmeyen] boşver sağlığı için dua et cinsiyet sonraki iş önce sağlıklı olsun yavrularımız inşallah 🧚🏻♀️
EbruKrhn Bo25 dalga geçmiş sanki allahım bem doktoruma %kaç sizce dedim 80-90 dedi sağlıklı olsun da ilk ztn hiç farketmez🙏🏻
Bo25 Dandikbebe ikili taramada başka bir doktor baktı o söyledi 13 haftaydi.kendi doktorumun asistanına sordu. 20. Hafta dedi o zamanlar beklicekmiyim 🙄
Nazife86 [bilinmeyen] benim 16 haftada erkek gibi dedi, 19haftada erkek dedi 20hafta da erkek kaldı 😂 ve bunu 3 ayrı doktor dedi 🤣🤣🤣🤣🤣 herhalde değişmez, yani organı bende net gördüm...
elifensarzeynep [bilinmeyen] biz 15 hafta da kız olacağını 19 haftada erkeğe benziyor dendi...haftaya pazartesi kesinleşecek ins
busrasafak [bilinmeyen] 11 de erkek olabilir dedi 16 da yuzde 80 90 kiz dedi bugun 20 detaylida kesin kiz dendi😊
Bo25 busrasafak 13 de erkek dedi banada % 50 diyor bide 50 nedir ya 20. Hafta beklicekmiyim oha dedim nasıl beklicem
busrasafak Bo25 zaten ya kiz ya erkek manyak mi doktor😂 bence de bekle kuzum detayli en mantiklisi cidden bosa hayal kuruyosun saglikli olsun tabi ama insan bi tarafa yoneliyor istemese de 🤗