Beriiil 14imren14 devlet ztn soruyor sana canm ameliyat olmadan once spinal mi genel anestezi mi diye genelde spinal tercih ediliyor genel anestezi vucut ustunde etki bırakıyormus bebeğe etki ediyor falan dediler bende spinal oldum belden aşağı uyuştu
Nursl7 @14imren14 belden aşağısını uyuşturuyorlar diye biliyorum ben özel durumumdan dolayı genel anestezi oluyorum
Nursl7 @14imren14 hayır sana soruyor zaten doktor nasıl istersin diye benim beynimde kist olduğu için doktor hayatını riske atamam patlama riski olur genel anestezi olur dedi ilk doğumum da bunda da genel anestezi olacak
14imren14 Nursl7 Allah’ım bir an önce sofa versin kardeşim sana devlette epidurial olmuyor diye duymuştum o yüzden sordum
Nursl7 @14imren14 amin inşallah çok sağol düm gittiğim doktor da bana spinal daha kolay dedi belki dediğin gibidir
Denizkaramuk 14imren14 bilmiyorum vallahi ben de daha doğurmadım😅 Ama devlet epidural veya keyfi sezeryan yapmıyor onu biliyorum👍🏼
14imren14 Beriiil ben şuan 33.haftalik hamileyim bayılma fobim var o yüzden korkuyorum ondan belden uyuşmali istiyorum canim
Beriiil 14imren14 bende de korku oluştu ya komple uyursam bidaha uyanamazsam diye spinal tercih ettim insAllah saglikla yavruna kavusursun