-asli42 37 haftanın içindeyim tansiyon yüksek çıktı alfamet verdi doktorum kulnnan var mi aranızda Eğer düşmezse tansiyonum sezeryan dedi sizde oldu mu böyle durum
323832 -asli42 şuan 33+1 im bende bir haftadır yaşıyorum bu sorunu tansiyon olcumlerini not edip doktora götürdüm dün alfamet başlattı ama idrarda protein kaçağı falan yok gebelik zehirlenmesi değil dedi ama hala tansiyonum yüksek duruyor düşmedi
onehappymoom -asli42 bende kullanıyorum faydalı bir ilaç kullandığımdan beri tansiyonum nadir çıktı nerden bakılırsa 4aydir kullanıyorum 3.bucuk aylıkken başlamıştım ben kronik tansiyon olduğu için bende
-asli42 papatya56 bende günde 1 kereyle başladım günlük ölçtür düşmezse alalım dedi aezeryan zor oldu mu hemen toparlandınız mi
Sevl Haftada yüksek tansiyonla 1 gece yattım alfamet kullanıyorum 37. Haftamdayım şuan günde 3 dız alıyorum en fazla 13 leri görüyor çok yükselmezse normal doğum yapıcam
Ervaok Sevl anladm bende bir kere 15 9 la yatıs yaptm ondan sonra hep olcuyorum 13 8 12 7 falan banada 14 e cıktıgı gibi acile gel dedi daha 32. Haftadaym korkuyorum bu korkuyla yasamaktansa bana da ilaç yazsaydı keşke 🙄