bsraa16 9 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri pek ev işi yapmadım düşük riskim yok ama ne olur ne olmaz diye. Ama bugün artık yapmaya başladım süpürme silme toz alma ağır işler yapmıyorum. Siz neler yapıyorsunuz temizlik vs yapıyor musunuz
Tubiskov bsraa16 ilk kizimda ben de yaiyodim pek önemsemiyodum ama o zaamn tabi çocuk yoktu şimdi iki kızım var ucuncuyye hamileyim 35 haftaligim geçen hafta heryeri sildim supurdum yardim eden olmauinca ve iki çocuk olunca mecbur bı işin bı yerinden tutuyosunix
Kubracigimm bsraa16 ilk zamanlarda bende yapmadım özellikle ağır kimyasal kullanmamaya çalıştım. Şimdi 26 haftalığım kendimi çok yormayacak şekilde evi süpürüp siliyorum, toz alıyorum. Balkon ve banyoyu da yıkıyorum. Camları hiç silmedim ama 😬
Findukli_Lokum bsraa16 ilk zamanlar mide bulantısından kafamı kaldıramadığım için yapamıyordum, sağolsun eşim yapıyordu. Şimdi 22 haftalık olduk, daha iyi hissediyorum kendimi çok ağır işler olmamak kaydıyla evet süpürme, toz alma vs yapıyorum
SiriusA bsraa16 kız yata yata geçer mi 9 ay 😂 hareket berekettir kalk azcık hareket et 🤓 37 olmak üzereyim hala ev işleri ellerimden öper 😅 ahlaya ohlaya yapıyoruz bi şekilde 🤷🏻♀️
Feyza4 bsraa16 ilk üç ay dikkatli ol agır iş yapma, sabahın köründe kalktım ellerimle sildim yerleri😄sonra belim ağrımasın a rağmen pazar gezdim geldim iki gündür de yatıyorum 😄belim agrıdından
Feyza4 bsraa16 temizlik yap sakıncası yok ama yukarılara uzanma çok eyilip kalkma agır kaldırmamaya özen göster ne olur ne olmaz dikkatli ol benim düşük riski vardı yapıyordum temizlik ağrıdan akşamına acile gidiyordum 🤭🥲
35-altinkalp SiriusA sorma bacım sorma. Bebek baş geliş duruyoken yan duruşa geçti biraz dönsün diye, biraz normal doğum olsun diye uğraşıyorum ama Allah hayırlısını nasip etsin artık ☺️🤲🏻
SiriusA bsraa16 yok yok olmaz 😂 yalnız arada eşine naz yap da yardım etsin 🤣 son zamanlar zor oluyor valla
thebendis bsraa16 şu an 15. haftaya doğru yol aldık, gebeliğin başından beri temizlik yapıyorum hatta içim açılıyor. Siz de kendinizi aşırı zorlamadan, evinizi çamaşır suyuna bogmadan temizliginizi yapabilirsiniz.
bsraa16 Feyza4 uzanmıyorum tepelere ama süpürürken ister istemez eğilip kalkmalarım oldu suan bir ağrım yok ama insallah olmaz😅
handeserdes doktor aksini söylemedi ben de temizliğimi yapıyorum. eşim de yardım ediyor ama etmese de yapıyorum. daha yavaş. tabi bir de damacana doluysa kaldırmıyorum. yoruldukça 5er dk ara vererek yapıyorum.
gulsah98 bsraa16 camları sildim tüller perdeler koltukları yıkattım dolap içlerini dışlarını camasır suyuyla sildim en son yerleri elimle çamaşır suyuyla sildim şükür işim bitti. 35+4 üm ve 3 yasında bi kızım daha var hep kendim yaptım almanyaya gelin geldim ilk cocugumdada bundada riskim vardı ama yinede evi aksatamıyodum 🫣😥
berivanarkac15 bsraa16 evi komple temizledim 19+4 haftaligiz çok üstüme dusmuyorum sakınan göze çöp batar ama tabiki dikkat ediyorum hareketlerime 🥰😍🙃❤️❤️
Hilal2 Öğrendiğim günden beri yspıyorum oğlum aşırı dağıtıyo kırıyo atıyo fırlatıyo evde kedi var tüy döküyo mecbur yapıyom 22 haftalığım