catandgirlmom Nur4400 bulantım çoktu benimde o yüzden iştahsızlığım vardı, ilk 3 ay kilo alınmasını tavsiye etmiyorlar zaten 😊 5. Ayda iştahım bir açıldı şuan her şeyi yiyebilecek potansiyeldeyim kilo almamak için dikkat ediyorum birde şekerim sınırda çıktı diye
Selamcanim Nur4400 doğurdum kızımı. 9 ayda 5 kilo aldım. Göbeğimde çok yoktu. Ne güzel kilo almıyorsunuz sevinin. Sağlıklı olsun bebeğiniZ o yeter.
Nalanmaral Nur4400 Nur4400 tayt giyip belime kadar çekersem azıcık bi çıkıntı oluyor ama hamile gibi gözükmüyorum 4. 5.aydan sonra kılo almaya başlıyorsun zaten genelde ben geçen hafta bir kılo aldım 51 dim 52oldum
Sampiyon0618 Nur4400 kız daha bebis limon kadar nasil hemen göbüş çıksın az sabır 2 aya kadar belli olur belkide iç karnin geniştir belli olmaz vücut yapına bağlı 😊
Leyla_lala Nur4400 benim 8 ci ayıma kadar hamile olduğuma kimse inanmıyordu 😃 iç göbeğim genişti ödem falan olmadım şişmedim de şuan 36 olacaz göbeğim var oda 6 7 aylık göbeği gibi 😃 her insanın vucut yapısı ve tipi farklıdır