Nklciliss1 Medical parkta doğum yapan yapacak olanlar yorumlayabilir mi? Hastanenin prosedürü nasıl? Doğumda ne gibi avantajlar sağlanıyor?
Deletedmom_79 Nklciliss1 ben de 20+3 üm medical parka gidiyorum maltepe geçen gün ücret sordum normal doğum ve sezaryen doğum aynı şu an dedi 16 bin 500
SaHil_Hayat Nklciliss1 ben gebze medical e gidiyorum 9 bin normal doğum 10 milyar sezeryan epidural doğum +1.5 milyar doğumdan sonra küvez ilk muayane aşıları vs. İçinde 2.gün önce hastaneyle görüşmüştüm
busrabrbr Nklciliss1 ben de Bahçelievler medical e gidiyorum en son konuştuğumuzda fotoğrafçı ver denmişti 10 pozcuk 😂 başka bilmiyorum önümüzdeki hafta gidip detaylı konuşmam
Minimalannesiii Nklciliss1 ben Ordu MedicalPark’a gidiyorum. Doğum paketi aldık biz detaylı ultrason hariç bütün muayeneler, testler, doğum (normal veya sezaryen) ve bebeğin 28 gün içindeki muayeneleri dahil 19.500 ödedik. Şuan ne kadardır bilmiyorum tabiiki ama sormakta fayda var ☺️
SaHil_Hayat Deletedmom_79 ne kadar fark ediyor ya aslında heryer de bir olması lazım ama her hastanesinde farklı
Figenatlgn Deletedmom_79 a Nklciliss1 antalyadaki medical park ta doğum yapan ya da yapıcak var mı? Bende orda yapıcam ama kontrollerim özel muayenehanede olduğu için detaylara sahip değilim hastaneyle ilgili.
Nurrr_33 Nklciliss1 merhaba medicalparkta düşünüyorum bende kısmetse doğumu siz kime gidiyorsunuz acaba? Oda süslemesi var ufak çaplı hastanenin kendine ait birde fotograf çekimi var 20 poz sanırsam doğum sonrası odada 🙂🙏
Nklciliss1 Nurrr_33 ben ahmet yıldızbakana gidiyorum canım. O söylediklerinden de hiç haberim yok bu gittiğimde doğum katına çıkıp bakacağım
Deletedmom_79 Nurrr_33 öyleyse güzelmiş ben bi kapı süsünü duymuştum o kadar 😊 fotoğraflar süslemeler falan ek ücrete tabii midir acaba sanki öyledir gibi
Nurrr_33 Deletedmom_79 yok değil süsleme olarak boyle karton masa var stand hazır ama şirin güzel yani bizim için yatak üzerinde beyaz tül var cibinlik gibi birde doğum sonrası odada çekim var bebekle vs. Bunlar hepsi doğum fiyatına dahil ekstra değil 🙂
Nurakkaya Selam bende trabzon karadeniz medicalparka gidiyorum, bu 30 adet fotograf cekimi oda süslemesi yeni geldi ücretsiz dediler digital link veriyoarlmıs fotografları ordan alabiliyomıssunuz eger albüm isterseniz o ücretliydi 2500den baslıyodu.
Minimalannesiii Nurrr_33 bu uygulama bütün MedicalParklarda var mı acaba bize hiç bahsedilmedi de merak ettim çok güzelmiş ☺️
Deletedmom_79 Nurrr_33 he anladım teşekkür ederim belki mersin şubesinde öyledir ben istanbuldayım burda nasıldır bilmem :) Allah kısmet ederse görürüm inşAllah :)