Eslemyaren gece 11 gibi evde suyum geldi.ilkinde su ya da kanamam olmadigi icin altiam kacirdim sandim snra baktim yok bu su yani☺hastaneye geldik 2 cm aciklik dediler yatis yaptilar önĺük ilkin giymek istemedim burda kismemiz yok onu giyicne kendimi kötü hissediyorum dedim onalr da tamam ama doguma yakin giyersin dediler o sekilde kabul ettiler.1.5 2 gibi acilmam 3cm oldu 4 gibi 4cm oldu ondan snrasi cabuk ilerledi 2.dogum olduguicin.saat 6 gibi sancilarla birlikte ıkınma ve buyuk abdest hissi geldi bagirdim hemsireleri cagirdim ikinma hissi geliyor bebek olabilir mi dedim.onlar da 2.dogum daha cabuk olur dediler baktilar dogum basladi.6.5 7 arasi oglumu kucagima aldim.Allah iyilerle karsilastirsin cok sukur ebelerden yana hic bi sıkıntı yasamadim sadece bi ebenin eli baya bi agirdi ☺dikisleri de o atti zaten.su an hala hastanedeyiz kontroller falan var annem gelmek uzere 39+3te dogum yaptim cok sukur.darisi bekleyen herkese🙏burda dogum yaptigim icin cok memnunum hic piaman olmadim odalar cok genis ve ferah calisinlar cok ilgili