Eslemyaren
Minikmelegimleam
Miray2323
Anneyimm3
Merhaba kızlar 12.30 da oglen yatisim yapildi surekli ebeler tarafindan 4 5 kez elle kontrol edildim bu sirada nst ye baglandim 3 4 kez. Dogum odalari tek kisilik refakatciniz kalabiliuor yaninizda dogum odanizda oluyor odada catal aleti takiyolar saniyodum fakat takmiyolar dogum yaparken yatagin on korkulugunu sungerini cikartiyolar yatagin yarisi dik bi sekilde bacaklarinizi acarak dogum yaptiriyolar dogumu ebeler yaptiriyor bebegin kafasi gozuktugu vakit bebek hemsiresini cagriyolar ilgi alaka guzeldi kotu bisey yasamadim dogum oncesi idrarimi bosalttilar sunta miydi neydi bilmiuorum adini. Benim dogumum biraz zor oldu güzel ıkınamadım bide afedersiniz lavman yapmadi ebe birazcik kacirdim ama moral bozucu bisey soylemediler motive ettiler yap dediler hatta. Bu arada ben ebeye dogumdan sonra ten tene temas istedigimi soyledim kisa bir surede olsa beni kirmadilar bebegimi kucagima verdiler hatta 4 5 saniye emdi gogsumu kordonunu sonra kestiler bebek hemsiresi kiyafetlerini kontrolunu yapmak icin goturdu. Benimde o sira dikislerim atildi icimde parca var mi yok mu diye kontrol edildi sonrasinda oda temizlendi bebegimi getirdiler babasi geldi sonra. Bu arada yemek su yasak. Dogum yaparken susuzluktan kurudum nefes alamadim siringa ile su verdiler biraz. Boyle iste kizlar sormak istediginiz bisey varsa cevaplarim bilgim dogrultusunda 😊 yetersiz buldugum konu emzirme sirasinda kimse yoktu bilgilendirmedim bu konuda zorlandim. Rabbim sizlere kolay dogumlar nasip etsin.. bazi seyleri acikca yazdim rahatsiz olmamissinizdir insallah 😍 bebegim aksam 21.20 de dogdu 😊