Eslemyaren melektb cnm birsey sorcam çatı muayenesini kaçıncı hafta yapıyor emre bey haftaya randevum var 😊
melektb Eslemyaren Erkek yasak canim bayan refakatci aliyolar esinin numarasini aliyolar bebek dogunca ariyorlarmis geliyomus. Evet kendi odanda cekiyosun sancini felan dogumda burda oluyormus. Sesler disinda bi sknti yok canim. 😊
melektb Anneyimm3 evet kontrole gittim dolapta cati icin ayak var onlari takarlar heralde dogum yaptirirken 😁😂😂
Anneyimm3 melektb evet emre bey cok iyi bi doktor 13.haftadan beri takipli hastasiyim her ay hem ona hem de anadolu da yase hanima gidiyodum emre beyin bilgisine cok guevniyorum insallah biz de dogum hikayemizi yazariz
Eslemyaren Anneyimm3 bende anadoluda Figen Hanım gittim 20 hafta kadar ama en ufak birseyde uni gönderince emre bey devam ettim birde anadoluda hangi yakınım doğum yaptıysa enfeksiondan bebek hep küvete girdi
Anneyimm3 Eslemyaren gecen haftaya kadar da ayse gidiyodum duzenli.biraktim artik simdi p.tesi gunleri sehir hastanesine gidiyorum simdilik bi problem yok sukur
Anneyimm3 melektb aaaa onu bilmiyodum ben devlette catal yok saniyodum. yatakta yaptiriyolar diye dusunuyodum
melektb Anneyimm3 refakatcim var 😊 Benim biraz yurumem hareket etmem lazim canim daha sonra sorularini cevaplicam insallah 😍😘