menessare Minik0222 benim doktor 11+5 te yüzde atmış erkek demişti en azından bi oran verseydi keşke seninde bi tahminin olurdu
Minik0222 3kuzuAnnesiyim Rabbim en güzelini en hayırlısını verir. İnşallah gönlünüzden geçeni Rabbim nasip eder. 3 kızınız olucak sırtınız yere gelmez inşallah 😊😊😊 4. Erkek olur gönlünüze göre olur.
3kuzuAnnesiyim Minik0222 sagol amin yok cnm sondu Allahin baska bir plani varsa bilemem ama ben artik cocuk istemiorum:)
sbh_tskrn 3kuzuAnnesiyim gönlün de erkek olsun istiyorum ama doktor kiz gibi duruyor dedi kesin degil dedi. Saglikli olsun gerisinin önemi yok gerci.
Minik0222 3kuzuAnnesiyim Allah gönlünüze göre versin. Oğlunuz kadar seveceğiniz 3 damat nasip etsin Rabbim 🌺
3kuzuAnnesiyim miniktirtilinannesi04 Allah ikimizinde gonlundekini vrdin ne diyim cnm bana oyle geldi
Minik0222 3kuzuAnnesiyim Tekrardan merhaba 🌺 dün gece kanamam oldu acile gittik. Progestan hap başladı doktor. Birde kan uyuşmazlığı için rhogam yaptırdım bugün. Dünkü ultrasonumuz bu hala kız görüşündemisiniz ♥️🎀
3kuzuAnnesiyim Minik0222 gecmis olsun Allah sifa versin bebegini korudun öncelikle doktirun bsy demiomu cinsiyeti icin