Tuba- Bebeğimin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum ama kurutmaya atmakta kararsızım sizler nasıl yaptınız fikir verirseniz çok sevinirim❤️
Feyza4 Tuba- bence atmayın sonuçta kullanılmamış güneşte kendiliğinden kuruması daha iyi olur diye düşünüyorum ileri haftalarda bende yıkayacam ama kısa programda yogun deterjan kullanmadan yıkamayı düşünüyorum 🤭🥰
Bebekdelisi Tuba- attım canım pamuklu oldugu için cekıyor kısada da kurumuyor bebek programında 1 tık cekme yaptı
2022bebeki Tuba- Ben de başta cekimserdim ama artık atiyorum. Bebek programı var hiç çekme olmadi bebek programı olmasaydi da hassas ya da sentetige atardm..insan bebekli olunca zamanla yarışıyor ve kiyafet yetistiremiyor epey kurtarıcıci oldu bana
Tgbnr Yarensgr hangi programda kuruttunuz acaba bebek kıyafetlerini benim makinemde hassas program yok
Bebekdelisi binnur64 bunu bence giydiren anlar canım ben once kurutmam yoktu doğum erken yaptık evde yıka kuruttum bebeklerım küvezden çıktı geldı o ara aldım kurutma giydirdim mesela yıkadım kurutmaya attım cekmıs
Yarensgr binnur64 kısa süreli atmıştım çekme falan olmadı kendi kıyafetlerimizi de mix ayarında yıkıyoruz onlarda da çekme olmadı yüksek derecede saati yüksek olan ayarda yıkarsan tabiki cekme yaşanır
binnur64 Bebekdelisi acaba her kurutmaya atıldığında çekmeye devam eder mi ki, 1 kere mi attınız kurutmaya
Eva03 Yün ve cekecek tarZda olanlari astım digerlerinin hepsini kurutmaya attim hem kolaylik hemde üzerinde bulunan toz tanelerini bile aliyor kurutma makinasi.
Yarensgr binnur64 aynen öylede yapabilirsin valla ben herşeyini kurutmaya attım kısa süreye hafif nemliydi onu da askılıga serdim öylece kurudu 😂