Deletedmom_85 mekselinaa herkesin zevki farklıdır canım. Mesela hiçbiri benim zevkime tarzıma göre değil. Senin zevkini bilmek lazım yorum yapabilmek için
Tiiffany mekselinaa Açıkcası bu modelleri hiç begenmiyorum birde bunlar artık herkesin evinde o kadar cok var ki 🤷♀️ Tercih sizin tabi bişey diyemicem o konuda
Poyrazin_annesi Modeller guzl ama bn koyu renk sevmıyrm acık renk sevıyrm evı daha geniş ferah gosterıyor 🥰
Deletedmom_85 mekselinaa salonunu koltuk takımını modelini görmeden açık koyu diyemeyeceğim canım nasıllar?
FatmaAselinAnnesi_60 Sesdenemesesimgeliyimuuuuu benim ki de aynı halıyı silmek için hersey kullandım kuruduktan sonra hep kusuyor koyu en iyisi ama işte insanın içini karartıyor 🤣
Sesdenemesesimgeliyimuuuuu FatmaAselinAnnesi_60 Hah aynı silince kuruyana kadar tertemizzz mis gibi bı kuruyo sanki senelerdir öle duruyo😂😂koyu renkli ara ve mutfağım evim köyde olunca çok memnunum😂😂öbürleri hep açık renk
Sahnedekimadam Mobilyalarının kumaşını bilmiyorum ama bu halılar çok ağır duruyor bence, iskandinav bohem tarzı halılar daha hoş duruyor, tek renk özellikle💜
Sesdenemesesimgeliyimuuuuu Queensland 😂😂ben genelde çay dokuerim😂😂Ve siliyorum mis gibi oluyo kuruyunca sanki Hiç silinmemiş😂😂
Deletedmom_85 Benim maks beğeneceğim karışık halı bunlardır 😬 sadeden yanayım ben 😍düz modelsiz daha cok hoşuma gidiyor mekselinaa