Annemutlu Sinemulger77 sezeryan yaparken benim kollarımı bağlamışlardı belden aşağım uyuşuk olduğu için ayaklarımı bağladılar mı bilmiyorum perde bardı önümde görmedim
incikinannesi Sinemulger77 kim dedi bağlıyorlar diye 😅 öyle bişey yok çatala çıkıp yanda tutunacak demirler var onlardan destek alarak doğum gerçekleşiyor ayakları elleri bağlamıyorlar yani
_peritozu Queensland tabi ben genel anestezi almıştım kücükte ihtimal olsa amaliyat bitmeden uyanma vs durumuna karsı bağlarlar
Lavina Sinemulger77 iki normal yaptım hiç bir şekilde bağlamadılar çok ürkütücü zaten o an stres var iyice panik olur insab 😂
berceste5155 Sinemulger77 sezaryeni bilmem ama normal doğumda bağlanmıyor zaten bağlasalar doğum zor olur bence çünkü elinle yandan destek alıyorsun
Elifsntrk Sinemulger77 normal doğumda el bağlanmaz saçmalamasınlar iki tane doğurdum aşağıda demir var koltuğun altında ona tutunup ıkınman lazım ne bağlaması ama ayak bağlanıyor çataldaki demirlere
2bebek1huni Sinemulger77 doktoruna bağlı ben sancimi ayakta çektim sadece doğum anında çatala çıktım baglamamislardı
ilkin41 Sinemulger77 bende spinal oldum ayağımı bilmiyorum hissetmediğim için ama ellerimi kimse bağlamadı yani ilk defa duydum hatta ve korkutucu geldi el ayak bağlamak niye ki 🤦🏻♀️