ilkin41 Tecrübeli anneler şuan magosit kullanıyorum sabah akşam olarak ama haftam ilerledikçe sanırım pek fayda etmiyor artık muz yiyorum ayrıca ama maden suyu içmenin midemi bulandırıyor ama bel ve sırt ağrıma dayanamıyorum artık özellikle geceleri 🤦🏻♀️ hamileliğim zaten çok sıkıntılı ilerliyor en azından gece uyuyabilmek istiyorum bildiğiniz doktorunuzun önerdiği en iyi magnezyum ilacı hangisidir acaba haftaya kontrolüm var doktorumdan onu isterim
Shura ilkin41 en iyi magnezyum ilacı diye bisey yok malesef.. o gidip hücreye yapışana kadarr…. Magnezyum tuzunu kullanarak en hızlı etkiyi alırsınız. Kücük bi legende ayaklarınızı bekleterek agrılarınızı hafifletebilirsiniz. Ya da magnezyum tuzu yağı var o yağı ayak altına sürüp bekletiyosunuz. Ama desigim gibi ilac etki edene kadar dogurursunuz😂 ayrıca magnezyum tuzu ziyan olan bisey degil. Cocuklarda özellikle dinlendirici özelligi tasıyı. Dikkat dagınıklıgı olanlaa dinginlik veriyo. Otizmli cocuklara bile veriyolar sakinlessinler kasları gevsesin diye. Tuzunu alın ve ailecek kullanın ilerde cocugunuz kullanır esiniz kullanır. Yoruldugunuzda hemen ayagınızı legen de magnezyumlu suda bekletin
Sahnedekimadam Ben magnorm kullanıyorum, bacak ağrım vardı benim için etkili oldu doktoruna danışabilirsin canım🙏🏼
ilkin41 Sahnedekimadam suda eriyen ilaçsa onu ben içemedim hamileliğim bulantılarla geçtiği için kokusu bulantı yapmıştı bna o yüzden hap olarak içiyorum mecburen 🤦🏻♀️
Aryast Ben de ocean extramag kullanıyorum, öncesinde magosit kullanıyordum maalesef bana da fayda etmemişti. Kalça ağrılarından vs bu ilaç sayesinde kurtuldum. Deneyebilirsiniz
Eva03 Bende hamileligin 10. Haftasindan beri magnimore plus kullaniyorum.Ne kabizlik yasadim,ne agri,ne kramp ama artık sonra yaklastikca az az sırt agirisi oluyor ama gece uyutmayacak sekilde degil
symabskrt Magosit bende de ise yaramadı suda eriyen verdi perinatolog doktorum 25 hafta ikiz gebeyim bacaklarım çok kötü agriyodu hatta her yerim agriyodu geceleri çok şükür fayda gördüm efermag diye bir ilaç suda eriyor tadı da kötü değil mide sorunum var normalde ama bana hiç dokunmadı devlet karşılıyor