Aslihan1107 Uyuşmazlık iğnesini devlet hastanesinde yaptıran var mı? Eczaneden kendiniz mi aldınız iğnesini
iremasmahan06 Aslihan1107 doktor yazıyor reçeteyi gidip eczacilar odasindan alıyorsun herhangi bir hastanede yaptırabilirsin recetesiz alirsan pahali ama recete ile alirsan 3 tl
Miniksevgim Aslihan1107 evet canım doktorun yazıyor sen eczaneden alıp acil de bile vurulabilirsin. Ama bilen bı doktora vurdurmayi unutma
iremasmahan06 Aslihan1107 ben eczanelerde bulamadim birde sehir hastanesi takipli olmama ragmen hastane bile vermedi recete ile eczacilar odasindan aldim
abc_def Herhangi bi devlet hastanesinde kadın doğuma gidip ücretsizce vurulabilirsiniz siz almıyorsunuz iğneyide var zaten ellerinde sadece bi kaç evrak doldurup vurulunca bi on beş dk kadar bekliyorsunuz salıyorlar özelde mor recete veriyor ve siz alıp vuruluyorsunuz ozamanda bi ödeme cıkıyor zamlı fiyat ne bilmiyorm
iremasmahan06 Aslihan1107 herkesin farkli ben Ankara da sehir hastanesinde vurulamadim kendiniz alip vurdurmaniz gerekiyor dedi
Aslihan1107 iremasmahan06 bnde öle duydum doktor yazıyormuş biz kendimiz eczaneden alıyormuşuz o da 1128 TL die biliyorum
Deletedmom_116 Bende vurudurucam özel takipliyim ama özele para yedirmek istemiyorum randevuda bulamadım acilden vururlar demi ya
Beyzayasar43 Deletedmom_116 özel takipliyim çok istediler devlette vurundum acilden giriş yaptırıp durumu anlattım yarım saat içinde hallettiler şimdi halen özele devam ediyorum
Deletedmom_116 Beyzayasar43 Vuruyolarsa çok iyi ya Özele para yediriyoruz habire bı iğne icin de çok par aistiyorlar
iremasmahan06 Aslihan1107 eczacilar eger o fiyat veriyorsa receteli oldugu halde sakin eczaneden alma eger gidebiliyorsan receteni alip eczacilar odasindan al 3 tl ile alabiliyorsun reçeteli ama hastanen kendisi vurursa bilmem benim hastanemde yoktu
Mommm03 Eczacılar deposundanda 3 tl aldım, özelde acilde 30 tl vurdurdum yani toplam 3 tl harcadım doktorumun sekreteri mor reçete yazdı eczanden alma eczane pahalı eczacılr deposundan al dedi gttm ordan aldm 3 tlye