gamzeliyarim28 Arkadaşlar erken doğ riskim yüksek. Kaçıncı haftadan itibaren normal doğumu deniyorlar önce acaba?bilgisi olan var mi? Ben 33 hastalığım şuan. Bir posta 34+5teki bir arkadaşa normal doğum denediğini okudum az önce ve şaşırdım da..
Edafmo gamzeliyarim28 bebeğin durumuna göre değişiyor sanırım o canım. Ben 35+4yite doğum yaptım bebeğimin hareketleri ve kalp atışları yavaşladığı için zorunlu sezeryan oldum. Bebek kendini istemez, güçsüz kalır demişti doktorum
Suheyla2 gamzeliyarim28 ilki 34+3 ikincisi 33+4 olan iki erken ve normal doğum yaptım canım hatta ikinci doğumumda durdurmaya falan çalıştılar ama durmadı ikindin 4de ağrı başladı gece 11de doğdu bebeğim
Novamom_ gamzeliyarim28 benim arkadaşım. 31. Haftasında gece beline ağrı girince acile gitti tam açılmayla yarım saatte normal doğum yaptı
Elvancn Edafmo nasıl hareketleri azaldi his ettiniz mi yoksa nts mi belli oldu kaç gün azalmıştı benim 33+4 hareketleri azaldi 2 gündür az his ediyorum
Edafmo gamzeliyarim28 tabii, o an zaten doktorunla konuşursan o en iyi şekilde yönlendirir mutlaka ama genelde erken doğumda normali riske atmıyorlar
gamzeliyarim28 Suheyla2 Aaa o zaman sizin dogumunuz başladığı için normali denediler sanırım değil mi? Benim doğum başlaması değil de su azlığı nedeniyle doğuma zorlama durumu olacak büyük ihtimal
Elifnur_06 Suheyla2 bende şuan 33+0 dayım açılmam 7 cm sizin bebeğiniz direk geldi mi yanınıza yoksa kuvezde kaldı mı :(
Edafmo Elvancn o şekilde hareketler değil canım. Sancıyla hastaneye gittim yatışımı verdiler 3 gün sancı durdurmaya çalıştılar bebeğinde bebşm de durmadı artık son gün kalp atışları yavaşladı ntsde sabit kaldı hareket etmiyordu mecbur doğum oldu
Suheyla2 gamzeliyarim28 evet canom bebekler baş geliş pozisyonda da olunca hiç sezeryan muhabbeti olmamıştı ama sana tavsiyem şayet özele gidiyorsan birde devlete gitmeyi dene son zamanlarda özellerde yüne sezeryan çoğaldı en ufak birşeyde sezeryana alıyorlar insanları çok yakında komşumun gelini öyle oldu8cm açıklıktan sonra kızı bebek iri diye sezeryana aldılar 3850 doğdu bebek
Suheyla2 gamzeliyarim28 biri 3kg ikincisi 2850 idi küveze ikiside girdi ama sebebi kilı değildi birinin nefes problemi vardı 4gün kaldı diğeride kanda enfeksiyon vardı 10gün kaldı
gamzeliyarim28 CmreKsidar 2 hafta önce 70 mm idi. 3 gun önce bakıldığında 55 mm’ye düştüğünü gördü doktor. Biraz daha durur ama 30lar artık risk dedi. Her an her şey olabilir🙄 benzer durumunuz mu var?
CmreKsidar gamzeliyarim28 evet benim 24. Haftadan beri az en son 60 mm çıktı doktorum artık zamanını bekleyecek suyun bizi hiç strese sokmamış gibi iyi demişti. Beni nerdeyse 3 aydır idare ediyor belki sizi de idare eder korkmayın
gamzeliyarim28 Novamom_ Aaa vay canına. Ama onun da doğum baslatilmamis, başlamış aslında. Helal valla bebek de o kadar küçükken nasıl normal dogabildi 👏🏻
Havuc Ya ben 30. haftamdayım çok korkuyorum aşağı çok baskı yapıyor böyle tekmeliyor ama baskılı bir şekilde bilmiyorum korkuyorum ağrı yok ama böyle sürekli yapıyor nedeni nedir
gamzeliyarim28 Havuc ben baskı şeklinde bir şey hissetmediğim için hiç bilemiyorum sizin durumunuzu 😕
Nurdan2021 Havuc bende böyle baskıyla gittim ayakları ile aşağıya baskı yaptığından mış nst girdim sancı çıkmadı
Novamom_ gamzeliyarim28 hiç sancısı felan yokmuş sdece açılma varmış suni sancı vermişler hemen doğurmuş birde asla normal doğum düşünmüyordu
gamzeliyarim28 Suheyla2 oy maşallah haftalarına göre kiloları baya iyiymiş 😊 benim gariban 32+3 1500 gram. Pek normale uygun değil gibi 😊