cokkasmabeabi Merhaba arkadaşlar. 3 çocuğu olanlar nasıl bir gardrop tercih ettiniz? Bende böyle bir şey var içi aynı 2 çocuğa yetiyor ama 3 çocuğa yeter mi ya da nasıl bir sey almalıyım fikir verebilir misiniz?
2_evlatyolda cokkasmabeabi canım en mantıklısı dolap organizerleri hem yerden baya tasarruf edersin hemde pek dagılmaz ne nerde hemen bulursun ben dolap içindeki plastiklerden aldım onları askılı yere koyuyorum Bi raf gibi daha oldu içine
Eemoom cokkasmabeabi bunlar yeterli gelmez bence. Hiç kullanışlı değil raftan ziyade ekstra askılık yeride olması lazım bence. Hele kız çocuk varsa. Elbiseleri falan mecbur hep askıyla koymak gerekiyor. Ama pantolonlar raflara konabilir katlanır. Çorap çamaşır pijama gibi şeyler içinde organizer güzel oluyor.
cokkasmabeabi 2_evlatyolda valla benim kız tek kişilik ordu gibi her yere yettiği için organizer almak bana daha çok iş yükü çıkartır maalesef
cokkasmabeabi Eemoom tek kapakli dolap alayım diyorum şimdilik. Zaten biri 5 biri 2.5 yaş şu an çok sorunumuz yok. Büyüyünce değiştirilir gibi geliyor simdilik