Emel_dmn gunesmoms23 Eminönü’nden direk hazır bir şekilde aldım isimlerinde tanesi 2 tl ydi Kapı süsü ışıklı 195 tl Yastık 110 tl Harfler de 20 tl tuttu
beyzacmvrc Emel_dmn merhaba yastığı Eminönünde düz şekilde kendimiz süslücek şekilde alabiliyomuyum acaba
Nazlii_i ] gunesmoms23  https://mutluresim.com/images/2023/03/10/uWJUC.jpg. Canım ben trendyoldan yaptırdım 290 tl idi
Emel_dmn beyzacmvrc bu şekilde hazırdı yastıkta Ama mutlaka vardır her çeşit Kapı süsü ile alakalı hersey bulunuyor çeşit çeşit
_Ceyda_ Bebeğin ismiyle bulut kasnak aldım birde ipler aldım makrome kendim yapmak istiyorum. Kendi el emeğim olsun öyle daha çok içime sinecekti. Sipariş verdim gelsinler yapmaya başlayacağım 🤦♀️
Gozdece_06 _Ceyda_ iyi akşamlar nereden aldınız acaba benim düşüncem de bu yönde bi yer buldum ama güvenemedim
destan8vedat_  https://instagram.com/egelinaworkshop?igshid=YmMyMTA2M2Y= Egelinaworkshop ta yaptırdım harika sayfasına bi göz atın derim ben buraya kendi yaptırdığımın görselini ekleyemedim yapamadım nasıl yapılıyor bilmiyorum malesef
bbabby tugcee0 Instagramdan yaptırdım küçük mucizeler dükkanı Kapı süsü ledli 450 tl Yastık 275 tl Çikolata kutusu 120 tl Adet çikolata 9 tl fiyatlarıda böyleydi kargo hariç
Senaykork gunesmoms23 sihirli bebek dükkanından yaptırdım daha onayına sunmadilar sununca foto atarım
mercimeginannesi0 Senaykork merhaba, acaba ürünü teslim aldınız mı bende sipariş vermek istiyorum o sayfadan ama tereddüt ettim
Busbuscee  Bunu yaptırdım farklı olsun istedim
_Ceyda_ Gozdece_06 trendyolda (essetasarım )35cm bulut kasnak 38tl 3adet de makrome ip aldım adet fiyatı 30tl : 90 tl de onlar tuttu aynı yine trendyolda (SENSY )
mahirarifmomy gunesmoms23 Merakınız varsa kendiniz de yapabilirsiniz ben kendim malzeme alıp yaptım 🥰
Earkn-12345 gunesmoms23 kızlar ben Pazar günü sipariş verdim hızlı bir şekilde ulaştı gerçekten çok beğendim ve istenilen modeli de en ince ayrıntısına kadar yapıyor sayfanın adı @dizaynb sipariş vermek isteyenler verebilir benim elime sorunsuz bir şekilde ulaştı eğer bi sorun olursa hic bir ücret almadan yapıp gönderiyor