Edasak5 gunesmoms23 benim kendime ait evde kadın girişimci olarak yaptığım yastık ve kapı süsü var Instagram sayfam bebek_yastiklari modellere bakabilirsiniz
Sedaorannn Yasooliii oturduğum semtte ivir zivir dukkani baya mevcut genelde oralari gezerek aliyorum int de kargo parasi cok oluyor cunku😊
Yasooliii Sedaorannn ya çok hoş olmuş nerede yaşıyorsunuz ben de çok severim kendin yap eşyaları sizden görünce kesinlikle kendim yapmalıyım dedim 🥰😂bursada yaşıyorum bulurum inşallah
Sedaorannn Yasooliii ben kocaelideyim ama illaki ordada vardır hediyelik eşya veya tuhafiye dukkanlari😊
melisaugtr Monarosa06 Merhaba, baskuscraft sayfasında yaptırdım. 30 cm 300₺, 40 cm 360 tl idi. benim yaptırdığım 40 cm olanı
Papatyarslan yagmur50 çok güzel olmuş tahtayı trendyoldan söyledim isim yazılı keçe peri aldım 65 e bide yanlarını papatya çiçeğiyle süslücem dododesignda aynısı 500 tl şaka gibi ya
yagmur50 Papatyarslan teşekkür ederim canım iyi yapmışsın sende kendimiz yaptığımızda daha uyguna geliyor dışarda çok pahalı 🤢
Yasooliii Sedaorannn teşekkür ederim canım benim bide kuzunın odasındaki beşiği ne kadar aldın ben burda sordum 8500 tl dedi