Eva03 Selbus buyuk olanı instagramda mykohandmade sayfasindan hande hanıma yaptırdım.Kucuk kasnak punch olani ise masaltasarım45 sayfasindan yaptırdım.
melisaugtr KayraKuzusu kendim yapmadımm 😇 baykuscraft sayfasında yaptırdım ama sayfadaki tasarımdan bir iki farklılık istedim öyle yaptılar, ondan öyle dedim😇
KayraKuzusu melisaugtr bu zamana kadar en güzel isimlikleri bu sayfanın yaptığına kanaat getirdim şuan,tam aradığım tarzda iyi ki paylaşmışsın cok mutlu oldum bulunca bir de ne kadara yaptırdın canım😇
Nurdan2021 Rukiyeakn ben sevimçeyizorganizasyona yaptırdım yeri balıkesirde yapan kadını bizzat tanıyoruz neredeyse tüm çeyizim içinde ordan yaptırmıştık
Nurdan2021 Rukiyeakn toplamı 1000 tl tulum şapka eldiven yastık kapı süsü ben biraz üzerlerinde oynama yaptırdığım için bu fiyat oldu ama daha uygun fiyatlı ürünleri de var gönül rahatlığıyla sipariş oluşturabilirsiniz
_Ceyda_ Gozdece_06 trendyolda (essetasarım )35cm bulut kasnak 38tl 3adet de makrome ip aldım adet fiyatı 30tl : 90 tl de onlar tuttu aynı yine trendyolda (SENSY )