balbadem1
Canım ben 3 yıllık evliyim eşim doğuda görev yapıyor aile getiremedi garnizon dışı olduğu için , eşim gelmeden zaten çocuk istemiyordum evliliğimin 5. Ayından sonra artık etrafın çocuk yokmu sorularından gına gelmişti , eşimin yanımda olmadığını bildikleri halde sorup sorup duruyorlardı bunun stresi , siniri zaten beni benden alıyordu. Artık evliliğimin 1.5 yıl sonrası deneyelim dedik izinler dahilinde ama olmadı 3-4 kere denedik 10-17 günlük izinler dahilinde o süre zarfında sürekli test yapıyordum , etrafımda hamile görsem , etkileniyorum neden olmadı falan diye kendi kendime kuruntu yapıyordum.
Hem eşimin olmaması falanda beni psikolojik olarak çok etkiliyordu.
Bu şekilde kendimle başa çıkamaz hale geldim silkelen dedim kendi kendime , rabbimin bir bildiği var , rabbim ne zaman geleceğini bilir Rabbime teslim oldum zaten eşim gelmeden de istemiyordum ama deneme süre zarfında herhalde o anne içgüsü ile baya kötü olmuştum.
Kendimi stres sıkıntıya soktuğum zaman kendime zarra vermekten başka hiç bir şey katmıyordum hem eşime hem kendime hem günlük hayatıma yansıyor her şey zehir oluyordu.
Bıraktım akışına hayatımı dolu dolu yaşıyorum Rabbimin nasip edeceğini günü zamanı bekliyorum geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur.
Sende kendine ve bedenine bu kadar ezityet etme bir sorunda yoksa akışına bırak çünkü vücuduna ne verirsen oda sana geri aynısını verir.
Birlikteliklerini çocuk olsun diye yaşama , beynine o sinyali verme huzurlu , mutlu ol akışına bırak duanı tevekkülüni yap gerisi Allah’ın taktiri 😍
Sorunun olsaydı zaten doktor , tedavi gerekenler yapılacaktı ama bu şekilde de kendine zarar veriyorsun kuzum