mre1630 Lavinyaa8 kaç kilo bebek hayırlısıyla kucağına al neden erken doğum 🙏🏻 korkma Allah yardım eder 🌸🌸
Sedanur97 Lavinyaa8 korkma dün arkadaşım sezeryan oldu bakalım ben ne olucam benimde az kaldı ama hiç acımıyor dedi ve ayağa aynı gün kalktı makyaj yaptı beni aradı merak erme ❤️😂
Hacerdogan Lavinyaa8 Canım hiç korkma dua et :) tam zamanında doğup küveze giren bebeklerde oluyor. Benim kızım da 36 haftalık doğdu 2100 kg doğdu ve küveze girmedi şimdi 4 yaşında sağlıklı bıcır bıcır abla olucak :))
Lavinyaa8 mre1630 2800 simdi suyum bitmiş zaten azdı 2 haftadir beklettik artik tamamen bitmis bugun nst de de sancı çıktı 2 hafta önce ciğer gelistirici olmustuk
Lavinyaa8 Sedanur97 küvöze girer diye korkuyorum ben ciğer geliştirici olduk ama doktor girebilir belki dedi 😔
Moon_light Lavinyaa8 benim kizim da 36. Haftada dogdu kuveze girmedi bol bol dua et haftasi cok kucuk degil buyuk ihtimalle yanina gelir hemen bebisin ❤️
Betulaa 36 dan sonra sıkıntı olmuyor diyorlar iyi düşünün inşallah sıkıntı olmaz küvöze de girmez 😊 suyun bittiğini ultrasondan mı anladı doktor ?
Lavinyaa8 Betulaa ultrasondan anladi zaten 33 de azalmaya başlamıştı biz erken doğum bekliyorduk ama 37 ye kadar dayanır yeter demişti bu hafta aniden bitmis geçen hafta iyiydi yine suyu idare edecek kadar aniden bitebiliyor demekki 😌
Lavinyaa8 Hacerdogan insallah girmez benim kızımda tek korkum o kendimden falan geçtim artik girse de aslinda kötü bir sey degil küvez birkac gün bakim altinda kalmis olur ama anne yüreği iste yine de yaninda olsun istiyor 🫠