MelisaaZ Benimde reglime 2 gün vardı test yaptığım da böyle çok silikti hemen kan testine gittim 2 haftalık hamileymişim çok yeni gebeliklerde silik çıkıyor gözünüz aydııın hayırlı olsun 🥰
_Hill_ Deletedmom_85 kuzum ben onun üstüne 2 kere daha yumurtladım nasıl hastalancam bilmiyorum açıkçası adet olmadım hala bu sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı şuanlık adette olmadım bekliyorum anlıycan😁
Deletedmom_85 _Hill_ ay şimdi gördüm kız yazdığını. Alla alla neden öyle oldu ki hiç gecikme yaşar mıydın kuzum
_Hill_ Deletedmom_85 kimyasal gebelik dışında hiç yaşamadım dün sabah daha koyuydu öteki çizgi bu sabahta koyulaşırsa bebiş geldiği içindir diye düşünüyorum nasip kuzum herşey.Bu mübarek ramazan başlangıcında rabbim nasipetsin inşallah 🤲🏻Hepimize🥰
_Hill_ arirangg yok kuzum vermedim test dün daha belirgindi ama silikti gene bugünde testim kalmadı yapamadım anlıycan hiç bilmiyorum hastalanmazsam pazartesi gidip kan vericem
Virgohome Ben 8 gün kala yaptım silik çıktı aynı bu şekil adetim bir gün gecikti hemen birdahaki yaptım çift çizgi çıktı bence hamilesin ben şuan8 aylığım