Littlehappy Ben de 16 haftalık hamileyim birazcık çıkıp dolaşsam kalçam bacağım ağrımaya başlıyor. Geçen haftada regl oluyormuş gibi karnım ağrıyordu doktora gittim hemen rahimde kasılmalar oluyormuş doktor yine dikkatli davranmamı söyledi ve fitil verdi
nerminnn_ Delaleeee benim şiddetli bel ağrım var doktor magnezyum verdi 2 tane iç dedi normal olduğunu söyledi hiç uyutmuyor geceleri ağrı magnezyum kullanıyorum ama pek etki etmiyor ben çaresini bulamadım
karperisi Delaleeee benımde aynı şekilde camım 16 haftalığız bu haftanın basından beri bel kalça ağrım oluyor ama özellikle çok hareketli kendimi yorduğum günlerde oluyor dinlenince geçiyor
byzahtb MehtapY anladım teşekkür ediyorum sağ olun evet. Aynen Aynı durumu ben de nst nezaman girilir her hafta mı anlamadım. teşekkür ederim amaher hafta gelecek mi ne zaman girmem gerekiyor içimi cok rahatlattınız
MehtapY byzahtb rica ederim ben normal doğum düşündüğüm için Dr 32. Haftamda her hafta nst gelmem gerektiğini söyledi her hafta gidiyorum bende doğum yaklaştığı için sanırım riske de atmak istemiyor olabilir.
Mine16 Delaleeee 24. Haftadayım hala aynı aşırı bel ağrısı 2 saat oturuyorum 5 saat uzanıyorum maalesef buna bir çözüm yok vitaminlerini ihmal etme 😘👍🏻
Banusametailesi Delaleeee agrilarin biraz hızlı başlamış canım ya ben 6 ayligim yeni ağrımaya başkası sağdan sola dönerken bile fena ağrıyor insallah sağ salim doğuralim alalim bebisleri kucağınıza saglikla
YaseminCanCicek21 Delaleeee çok erken değil mi yaaaa😂😂 kız sen şimdiden böyleyse benim (31hafta) durumuma gelince ne yapıcan🧐🧐
Hilalttk16 Delaleeee mümkün olduğunca az yorulmaya çalışıyorum. Doktoruma söyledim magnezyum başlattı . Kullanmaya başlayınca biraz daha iyi oldum 25. Haftadaym bende😌
Emine12456 @asligkc benim kız onunla alakası yokmuş gebelikte herkeste farklı şikayetler olabilir normal dedi voltaren sürebilirsiniz serbest 🥰
3prensesannesi__ Benimde sağ kalçamda ve belimde var sert koltuğa oturursunda ağrı girer aynı öyle 31 haftalık oldum son günler hiç geçmek bilmiyor sağlıkla biran önce geçse diyorum artık herşey yaşında güzel gebelik düşünceniz varsa 30 üzerine bırakmayın
Gizem4134 Delaleeee ben 24+3 teyim benimde bel ağrım çok ama fıtığımdan dolayı daha fazla o ağrıya alışkınım genelde çok artarsa uzanıyorum elimden başka bişey gelmiyo malesef 🤦