Sevilayms Serklajligebelik Haftada bir öneriyor doktorlar progestan gibi rahimdeki kasılmaları engellesin diye. Ama benım doktorum yazmadı bana
cerendemirdemir Melekrcn valla ben hala yatmaya devam ettiğim için hiç bilmiyorum normalde 36 37 de dikişler alınıyor herhalde o zaman olur diye düşünüyorum öncesinde ise bünyeye göre değişiyor her işini kendi yapanda var benim gibi yatanda var
Melekrcn cerendemirdemir günlük yaptıklarıniz neler. Haftada bir mi duş aliyorsunuz hala. Dışarı çıkma durumunuz ne kadar aralikta . Günlük ev işlerinizi yapıyor musunuz ?Bende ilk bebegimi 5 buçuk aylık kaybettim şuan serklajliyim çok korkuyorum .
cerendemirdemir Melekrcn ben sadece hastaneye gidiyorum onun dışında evde ful yatıyorum hiç bir iş yapmıyorum banyo ise genelde 10 15 günde bir yapıyorum oda maks 10 dk falandır galiba ama tam bunlar benim bünyem ile ilgili bunlara rağmen mesela yine kisalmam oldu bazıları ise normal hayatına donuyor ve hoc açılma VS olmuyor bu süreçte korku çok fazla çok iyi anlıyorum sizi benimde 21 haftalik kaybım vardı bu psikoloji çok farklı
Melekrcn cerendemirdemir bende haftalardır yatıyordum ama biraz hava almak arada bir yürüyüşe başlamayı düşünüyordum.ama her ihtimale karşı tekrar yatmaya devam edeyim Teşekkürler 🌹
Melekrcn cerendemirdemir benim doktor ilk günden beri yürüyebilirsin dedi. Ama korkuyordum hep yatarak gecirdim
Sevilayms Ayse_2040 Oyyy masallah 🙏🏻 Yavrunu saglıcakla alırsın ınsallah kucagına 🌸 Seeen en büyüğünü atlatmışsın canımm Kalmış kavuşmaya ufacık bir adım allahın izniyle guzel gecer ınsallah
Melekrcn Ayse_2040 serklaj yaptiklltan sonra normal hayatınıza hiç döndünüz mü? Hep yatarak mi geçirdiniz bu süreci
Elizo Totanseyma 18. haftada acil serklaj yapıldı 24. Haftada doğum yaptım 1 ay yaşadı hersey çok ıyıydı ama bağırsak düğümlenmesınden kaybettik 😢 2. Hamileliğimde 14. Haftada önlem amaçlı serklaj oldum 39. Haftada doğum yaptım 🌺
Elizo Her serklajlı aynı olacak diye bi durum yok sürekli yatarsın yattığın yerde bile kısalma olur , kalkar dolanırsın herseyı yaparsin normal standartlarda ilerler süreç bünye ile alakalı , biraz psikolojik biraz imtihan biraz dikkat