melikee16 Arkadaşlar geçen gün yazmıştım. İbrahim Tuna istiyorum diye. Aslında kararlıydım ama biri tarafından İ ve T harfleri başta birleşince İT oluyor falan dedi. Bunu düşünen olur mu sizce ya aklım karıştı.. 🤔 İbrahim Eren de aklımda şu an. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce ne yapmalıyım ? Yardıma ihtiyacım var😔😔
MadameHappy34 melikee16 Ayy bir kusur bulmaya ne merakli insanlar,şaka gibi içinize sinmeyen bir isim koymayın,onu bunu boşverin,bu incelikte düşünmek için çok çabaladı mı bunu söyleyen kişi acaba???
Hamileanne melikee16 ay bende yiğit ali düşünüyordum oğlumda herkes ona itali der demişti ondan dolayı vazgeçmiştim
Annecim58 melikee16 sevdiysen içine de siniyorsa kimsenin ne dediği önemli değil biz sevdik koyduk diyin verin lafını
melikee16 Hamileanne itali mi🤷♀️ Bir arkadaşımın oğlu yiğit Ali . Hiç aklıma gelmemişti şimdiye kadar
melikee16 Selin22 ahahah 😅 sadece fikrini söyledi aslında kötü niyetli değil ama bende öyle deyince taktım ister istemez 😂 cok takıntılıyım yapı olarak zaten 😏😏
mahirarifmomy melikee16 Eren ismi kulağa daha yumuşak geliyor ama böyle bir sebepten dolayı istemediğiniz ismi de koymayın bence
melikee16 mahirarifmomy Eren çevremde cok var bide ilk oğlum buldu Tuna ismini o yüzden o isme cok ısındım 😊
melikee16 Umutlu_mom diyorum ya benim aklıma gelmezdi hiç ama böyle bir yorum alınca insanların aklına gelir mi acaba diye düşündüm 😅😅