niluferbaran Sevdamira aa çok şaşırdım sevindim de adınıza afiyet olsun 😂 bi sorun olmamasına rağmen bana bir çok şey yasak,yurt dışında yaşıyorum bir parça çikolata bile atma ağzına dedi🤦🏼♀️ tabi o kadar dinlemedim doktorumu yiyorum arada😂
Deletedmom_110 Bersu26 Fırında palamut yanında yancilari roka salata falan işte tatlı yok bugün zaten yeni eve geldim yoruldum gezmek yordu 🤭🤭
Sevdamira niluferbaran bana da ne canın istiyorsa ye dedi bende doktora uyuyorum bebek de haftasından önce gidiyo hatta 😂😂
Yeniannis_ Bulgur pilavı Mercimek yemeği Yoğurt 🌸 Bütün gün temizlik yaptım buna da şükür belim kopuyor🙈🙈
zehraaaabb mylittlebabym un su tuz olcak şekilde hamur yoğuruyosun yumuşak bi hamur oluyo sonra patates haşlıyıp ezip baharatlarını katıyorsun zevküne göre pulbiber karabiber tuz bu şekilde sonra hamuru bezezlere alıp ortasını hafif sçıp tekrar yumak yapıyorsun sonra hamuru tavada yağzıs şekilde önlü arkalı pişirip tereyağla yağlıyosun ben annemden bu şekilde gördüm belki farklı yapanda vardır
mylittlebabym zehraaaabb patatesi koyup tekrar beze yapıp açıyoruz dimi? Patatesler fişkirmiyor mu o zaman ?
zehraaaabb mylittlebabym aynen yok fişkırmıyo zaten eziyosun ya püre gibi oluuo hamurla bütünleşiyo yani
evrenveannesi btllsk ah bu eşler benim kocamda sabah alıe işe götürür sevdgi yemek varsa börek pogaça falan yani😀😀