Nursaygi Omermomm_ 21+2 detaylı ultrasona gittiğimde 380 gr falandı. ☺️ Şu an 28+5’deyiz bugün kontrolüm vardı 1200 olmuş miniğim. 🥰🤍
Didemali Btlkck detaylı ultrason doktor mu girmeni söylüyor yoksa sen mi giriyorsun bi bilgi verir misin?
Omermomm_ selinsmother ne kadar güzel sağlıklı beslendiğiniz için haftası bile ileride çıkmış sağ salim kucağınıza alın inşallah🙏
Syma_07 Omermomm_ tam askine normaldim ama ondan sonra hergun yumurta süt muz ceviz yedim Pazartesi randevum var daha kilo almıştır 😂 şuan 21+1 iz 🥰
selinsmother Omermomm_ bence anneye bağlı değil çünkü ben hep kusuyorum ilaçlarımı da içemiyorum malesef değerlerimde aşırı düşük çıkıyor. Şimdi 30 haftalığım 32 gözüküyor ama bana baksan ben pertim
Omermomm_ selinsmother benimde öyle hala bulantılarım iştahsızlığım devam ediyor dediğiniz gibi değerlerim de düşük şimdiden pertim çıktı azda olsa anlayabiliyorum sizi🙈
Syma_07 Omermomm_ benim bebekte kilolu değil normal aslında geçen burda 23 haftalık 900 gram bebek gordum sen düşün yani 😂
Syma_07 Omermomm_ bende onu okuyunca gaza geldim zaten benim oglusumda tosun olabilir dedim😂😂 muz kaşar ceviz süt pekmez yemiş eğer yersen 😂 bende besiye koydum 2 hafta oğlumu pazartesi gorucez 😂😂