Sedagokkaya Detaylı ultrason için Ahmet Gül hakkında bilgisi olan var mı? Kendisinden randevu almayı düşünüyorum. 550₺ imiş ücreti
Ysn Sedagokkaya ben su an ona gidiyorum 2 hafta once de gittim bi sikinti olursa haberim olsin demisti simdi yine gidiyorum kac perinstolog gezdim ama ahmet hoca gibisini görmedim
Dilaam Sedagokkaya bende detaylıya ona gittim konusmaları biraz değişik gelmisti hızlı hızlı pek anlasılmıyor ama iyi bir doktor kırk kere bakıyor herseyi sayıyor basa dönüp dönüp kontrol ediyor asla bastan atmıyor
Ysn Sedagokkaya bunlara takilma canim ama veriyor :) hekimligine güvenebilirsin cogu riski gorup sana soylutir
Sedagokkaya [bilinmeyen] maşallah hayırl sonuçlar alın inşallah deneyiminizi bizimle paylaşmanızı bekliyorum. bende bugün randevu alacağım 🤗💓
Emeel Merhaba kızlar Ahmet beyin yeri nerde acaba bide ben Kanuni’ye aldım içinizden giden var mı acaba detaylı ultrasona Kanuni de giren
Sedagokkaya [bilinmeyen] bi tanıdığım önermişti Bakırköy’de demişti sanırım oda bir önceki yerini söyledi ☺️☺️