Cyln06 Selam kızlar 36 hafta 2 cm açılma var nst düzenli sancı çıktı ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 adet 1 gün yattım ertesi gün açılma sabit kaldı sancılarda biraz düzensizleşti çıktım şuan beklemedeyim…2 cm açılma ile 1-2 hafta bekleyen oldu mu ??
Nazyapiyo_ya Cyln06 ben 3 cm ile 34 den 43 e kadar bekledim doğum başlamıştı zar zor durdurdular çocuk bidaha gelmeye tövbe etti 😂 normal istiyordum mecbur sezeryan oldum
3babyannesy Cyln06 36+2de 2cm açılma ile doğum yaptım 3350gram 50cm doğdu oğlumda şuan 28gunluk olduk ☺️💙
Pnr60 Nazyapiyo_ya çocuk bidaha gelmeye tövbe etti Ay nasıl güldüm allah da seni güldürsün inşallah 😂😂😂😂
Cyln06 Dnzai Dnzai Daha doğum yapmadım bekliyorum bakalım ciğer geliştirici iğne yaptılar antibiyotik verdiler taburcu oldum doktorum sancın suyun gelince gel doğuracaksın artık yapacak bişey kalmadı dedi…Bu arada ilk gebeliğim
yagizegemom Cyln06 sancılarını hissediyor muydun canım? Bende 36+5 deyim 2 gündür belimden ve sırtımdan bi ağrı giriyo ne olduğunu da anlamıyorum 🥲 bu arada vaktinde sağlıkla gelsin inşallah minik🙏🏻
Cyln06 yagizegemom Benim sol kaşığıma bi ağrı girdi ama nefesimi kesti resmen nefes alamadım ve son 2 saat 10 dk da bir geldi ama sonra hastaneye gittiğimde nst deki sancıları hissetmedim
Bebibebi26- Cyln06 37 den itibaren 40 a kadar 2 cm acilmayla geldim 40 ta suni sanciyla dogum yaptim acilma senin yararina bence sevin dogum daha kolay ilerliyor hemsireler bile bana tekrar tekrar sormustu ilk dogumun demi eminmisin falan diye genelde ilk dogumda erken acilma olmazmis öyle demisti bana ebe
Esra_57 Bebibebi26- 34 üm 4 cm açılma var sadece yatıyorum haftası 37 yi geçmiş olsa açılma güzel ama böyle beklemek çok zor bir şey olur diye aklım çıkıyor
Bebibebi26- Esra_57 34 te 4 cm biraz fazla evet canim 4 cm den sonra hizla acilip dogum basliyor diye duymustum yatarak bir iki hafta daha gecirirsen bir sorun olmaz artik bütün bebislere küvezde cok iyi bakiyorlar içini ferah tut herşey allahtan 🤲
Bkmcnkr Cyln06 36. Haftada ciğer geliştirici mi yapıldı. Benim doktorum 34 den sonra gelsede korkma ciğer geliştiriciye de gerek kalmaz demişti
Bebibebi26- Esra_57 inş canım sen ginede yorma kendini bi kac hafta daha dayan gine 34 te iyi daha erkende olabilirdi bebisinin kilosuds iyiyse kafana takma hic ben 40 haftada dogurdum ama 2600 dogdu sonradan cok guzel kilo aliyorlar zaten mamayla falan destekleyince