Serife2323 Ruhsar35 bende İzmirdeyim Alsancak da bir yeri aradım 1600 tl dediler bu kadar olması normal mi
Ruhsar35 Serife2323 eğer perinatoloji uzmanı ve profsa normal canım bende 1400 e ayarladım yani çok pahalı gerçekten ama yapıcak bişey yok izmir yani birde ben izmir merkeze çok çok uzağım o kadar yol gelicem
Bhr_30 19+3 üm kizlar. Kasik agrim hafif var. Sizlerde nasil durum? Alisveris baslamadm ssdece banyo takimini ates olcerini biberon aldim. Kiyafet daha bisi almadim. 22 haftada nasipse detayli var onu bekliyorum
Fahin Ruhsar35 insallah benimde agustos başı gibi olacak . Ben de daha hicbisi almadim. 1ay sonra falan almayi dusunuyorum
Ruhsar35 Bektas-61 doğum içinmi canım onun için söylemedi birşey daha sadece ultrason kağıdında yazıyo 19-21 ağustos arası diye
Bektas-61 Ruhsar35 Sanırım öyle çevremde pek oğlan çocuğu duymadim rabbim hepsinin sağlığını hayrını versin inşallah 😍
cf__ Ruhsar35 ilk zıbın falan almıştım e bebekten bir kaç tulum takımı tam anlamıyla bu hafta başladım park beşik ve pusetlerini aldım hızla tamamlamayı düşünüyorum ikizlerim olacak aceleci olabilirler🙈
Ruhsar35 cf__ iyi yapmışsın canım ikiz olduğu için sen bizden 2 kat fazla alıcaksın maşallah sağlıkla kucağjna al cinsiyetleri bellimi miniklerin🤭
Fadimehizz Ruhsar35 Aşırı pahalı lcw gerçekten ben o siteden bir zıbın bile almadım Zara’dan kotondan bir farkı yok nerdeyse uygun olan mağazalardan alıyorum genelde sonuçta eksiği çok daha o yüzden nerde uygunsa ordan almak daha mantıklı geliyor bana
Ruhsar35 Fadimehizz evet bencede aşırı pahalı farklı siteler buluyorum instadan internet siteleride var ama güvenilirmi bilemiyorum canım aldığın siteler var isimlerini söylermisin🤭
Ruhsar35 Bektas-61 benim çevremde ok var hatta tek kız benimki şuan eşime diyorum seni kıza talip çok olcak alıp gitcekler diye dalga geçiyom onunle ama bu sitede hep kız🤭
Burciiinozkok Kiymetyildiz detaylı ultrasona 31 martta gideceğim. Biraz korkutmadılar değil, çok soğuk bir adam falan diye 🫣
Kiymetyildiz Burciiinozkok evet aynısını bana da söylediler. Biraz sert davranıyor işte ultrasonda bi şey soramıyorsun çıkınca ne sormak istiyorsan soruyorsun falan dediler ama işini çok iyi yaptığını söylediler. Neyse zaten en fazla 45 dk görüşeceğiz