Ruhsar35 Kızlar bebişlerinize şimdiye kadar neler aldınız yada almayı düşünüyorsunuz kaç takım alınmalı yaz olacağı için neler almalıyız 😌🤭
nurr0101 Ruhsar35 Bebek arabası Park beşik Yürüteç Biberon Emzik Çıngırak Muslin battaniye Pazen battaniye Örgü battaniye Polar battaniye Ağız mendili Babynest seti(14 parça) 11 li hastane çıkışı Yenidogan,0-3,3-6,6-9 aylık üçlü takım, zibin, ikili takım olmak üzere kıyafetler aldım Şuan aklıma gelenler bunlar
Mavi- Ruhsar35 ben cinsiyetini öğrenmeden öncede başladım almaya özellikle bebek arabası puset onları aradan çıkardık bezlerden biraz aldım alt değiştirme örtüleri pamukları vs sonrasında 0-3 3-6 ay zıbınlardan 5 er tane aldım ama çoğunlukla uzun kollu aldım yaz bile olsa vücutlarının alışma süreleri 1 ayı buluyor diye onun dışında ince battaniye kalın battaniye ve müslin örtü aldım tulumlardan 2 tane aldım hediyede çok geliyor şu an için bunlar ☺️
Kiymetyildiz Nasip olursa ben de ağustosta minik bebeğimi kucağıma alacağım. Henüz bi şey almadım 😅 detaylıya bi girip çıkayım sonra yavaş yavaş başlarım diye düşündüm.
Ruhsar35 Kiymetyildiz bende bikaç bişey aldım indirimden o kadar cinsiyetimizde kesin çok şükür ondan alıyorum işte malum herşey pahalanıyo ne alırsam kar kalıyı detaylı için doktor araştırıyorum şuan 🤭
Ruhsar35 mucizemm_00 çok heyecanlı bişeymiş bebeğine alışveriş yapmak ama ben e bebeğe giremiyorum onu napcaz bakalım kokusu beni çok kötü yapıyo🤣
Ruhsar35 Hira22mehdi hadi bakalım zağlıklı haberlerini alalım inşallah doktorunu buldunmu canım detaylı için
Kiymetyildiz Ruhsar35 inşallah iyi bir doktor bulursun sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻 gerisi bi şekilde halledilir artık
mucizemm_00 Ruhsar35 😂😂😂aynen valla canım çok heyecan verici bir şey bende aynı şekilde 😁e bebeğe girersem çıkacağımi düşünemiyorum 😂
Ruhsar35 mucizemm_00 bende çıkmıcaktım ama çok ağır koktu bana içerisi o bebekimsi koku beni mahvetti bayılcaktım az daha zor attım kendimi dışarı dün🤣
Saglamcemile Arkadaşlar bebegı yukardabolan varmı benim sanki midemde gıbı cocuk hıc aşagıya ınmıyor😂
Saglamcemile Ruhsar35 16 haftalık ama benim ikinci hamılelıgım top gibi midemin altına birikıyor anlamadım 😍
Ruhsar35 Saglamcemile yaaa çok değişik ne güzel hissedebiliyosun benimde böyle göbeğimi sanki bişey asılıyo gibi oluyo acaba bebişmi diyorum🤭
Burciiinozkok Bizimde cinsiyeti falan belli olduğundan bir sürü şey aldım 🙈 bebek arabası, reflü yatağı, ıslak mendilleri, katlanabilir küveti, hastane çıkış seti, ağız temizleme mendili, bir sürü zıbın, alt üst takım, süt sağma makinesi, biberon seti, emzik..
Ruhsar35 Burciiinozkok ayy ne güzel bende artık başladım yavaştan ya dün trendyoldan elbise sipariş ettim çok tatlı 3-6 aylık 10 lu hastane çıkışı alıcam bakalım şimdi