Leis Ya kızlar 6haftalık hamileyim şu 3 4gündür aşırı bi uyku hali var erken kalkamıyorum sabahları öğleyi buluyor haliyle geç kahvaltı yapmış oluyorum bi zararı olur mu bebeğe
Papatyamoms Leis neden olabilceğini düşünüyorsun merak ettim açıkçası, ilk 3 ay senin yediklerinle bebeğin bi alakası yok kordon bile ozanlar oluşumunu tamamlıyor, tabiki kendini av bırakma fln ama normal şekilde devam et yemene zararlı şeyler kes şimdiden
Albatros3501 Leis olcağını düşünmüyorum bende hep geç kalkarım ama kendini aç bırakma sen yesen de yemesen de bebek senin depondan kullanır kendini halsiz hissedersin değerlerin düşebilir. Kendin için aksatma düzene bindir.
AygyulSina Leis sonraki haftalardada devam ediyor uyku hali 28 29 haftalara gelince ben bisey olucagini sanmiyorum sonucta kalkinca hemen yiyiyoruz. Ben erken kalkamayanlardanim mesela oglen kalkinca kurt gibi ac oluyorum hemen biseyler yiyince açlığım geciyor
Leis Papatyamoms biraz fazla elham yapıyorum sanırım ilk bebeğimi kaybedince şimdi herşeyi araştırır oldum
Papatyamoms Leis canım kendine çok stres yaparsan bebeğinde etkilenir , lütfen tevekkül et dua et bol bol Rabbim yardıma etsin inşallah
kbra97melegi bende öyleydim öglen ögleden sonra kalkiyodum kahvalti cok onemli kacta kalkarsan muhakkak kahvalti ögününü ihmal etme hem daha yeni hamilesin bebisinle senin kordonun daha olusmadi ilk 3 ay sknti yapma evhamlanma bisey olmaz 😊
Leis AygyulSina kalktığım gibi yiyorum bnde yememek elde değil zaten açlıktan karnım ağrıyo o kadar oluyom 😁
Aybukealtintas Leis hamileliğim Boyunca heralde toplasan 10.15 kere erken saatte kahvaltı yapmısımdır onun dısında saat 1,2 den öne kahvaltı yaptıgım yok bazen yapmıyorum bile onu bir iki birsey atıp agzıma geçiştiriyorum
asminko345 Leis Düzenli her sabah 9 da kahvaltı yapıyorum alışkanlık haline getirdim ilk haftalardan beri hamile olmadan önce asla kahvaltı yapmazdım şimdi ise sadece kahvaltı aşığı oldum 😁