Sarella Cems34 yanı basbaya memenizi açtınız hangi doktor böyle bşşey ister çok saçma gelmedimi sizede
Cems34 Sarella yıllardır tanidigim güvendiğim ve işinin ehli bir doktordur aklımın ucuna bile gelmedi sapıklık. Zaten bu postu acmamin amaci doktorumu topa tutmak değil böyle birşey duyan yaşayan yada ne bileyim bilen biri var mı diyeydi. Doktorum dan yana hiç bir endişem yok Allaha şükür olsaydi zaten tekrar gidecek karakterde olmazdim. Teşekkürler
Ozcndln Cems34 canım yanlis anlamada en yakin kiz arkadasimiz akrabamiz es dost bile ac dese acmam ki doktorun ne haddine daha o haftada ac bakiyim deyip actirmak istemesi seninde acman cok sacma degilmi butun doktorlar her zaman soyler bunu liflerken bile zorlamayin bastirmayin gogus ucu dogumu hatta erken dogumu tetikler diye senin doktorun bence doktor degil bide kalkip bunu buraya yazmissin ne kadar sacma yani 😀😀😀
Tugbamete Cems34 hayatımda ilk defa böyle bişey duyuyorum benim bildiğim tam tersi göğüslerini elleme der doktorlar ağız sütü diye bişey duymuş mu doktorunuz bi sorun isterseniz bebek için ne kadar önemli hem aklı yerinde biri olsa heralde kendin sık derdi o sıkınca başka mı oluyormuş çok gereksiz bi hareket olmuş amacı neydi anlam veremedim
Neroizm Cems34 doktorunuz delirmis olmali. Hamilelikte sutu gelmeyip sonra geleni gecin hamilelikten sonra bile sutu gelmeyen oluyor. Nasil boyle yonlendirebilir sizi? Sok oldum.
Merrcimek Cems34 Kurcalamayın göğsünüzü ayrıca doktor niye sıkıyor ki Kolostrum denen ilk süt çok önemli 1 damlasını bile heba etmeyin. Hiç göğsümü sıkmadım ve sezeryanla doğum yaptım. Sütüm de geldi çok şükür aman elletmeyin
deletedmom6295 Cems34 yanlış anlamayın annemizi de bugün sanırım aynı konuyla alakalı 10 post açılmıştır. beniö de dikkatimi çekigor bu durumlar. biri post açınca diğer annelerimizin de aklına helip aynı konuda post açıyorlar araya dalga geçmek için post açan da oluyor. doktorunuzun tavrı gerçekten enteresan ne olursa olsun göğüs uyarılmaz hamilelikte erken doğum tetikleyicisidir. bunu bizler bile burada biliyorsak o doktora fazla güvenmeyin derim
Ceylanim Cems34 olmaz cnim okmus bisi degil yani annalelerimiz annanelerimiz falan bile dokunmayin sutunuz cekilmesin derler yani