Albanianqueen34 Arkadaşlar dün benim yumurtlama testim silikleşmeye başladı ama dün malesef bazı sebeplerden dolayı ilişki olamadı. Yumurta dün çatladıysa, bugün ilişki olsa olur mu? Bi umut hamilelik olabilir mi? Çok üzülüyorum
arirangg Albanianqueen34 Eğer daha dün çatladıysa olabilir değerlendirin. İhtimal düşüyor tabii ama belli de olmaz. Çünkğ yumurtlama gününü değerlendirince çatlamayı da değerlendiriyoruz
asiyerz Albanianqueen34 biz yumurta çatladıktan 8-9 saat sonra ilişkiye girmiştik ve hamile kalmıştım. Siz bugünkü ilk fırsatı da değerlendirin mutlaka çok geciktirmeyin
Nurse2018 Albanianqueen34 çatladıktan sonra yumurta 24 saat canlı kalabiliyor birde dün değerlendirmemiş olabilirsin ama bir iki gün önceden de değerlendirdiysen hala şansın var bi doktor spermler 5 güne kadar canlı kalabiliyor demişti
Albanianqueen34 arirangg Dün değil önceki gün test pik yapmıştı. Dün bi tane çizgi silikleşmeye başladı. Bugünde test yapamadım çünkü testler bitti. Ama sanırım artık bugün o çizgi yok olmuştur. Çatlama gününü kaçırdım mı kaçırmadım mı bilmiyorum poff
hulyaakgn34- Benim adetim çok düzenli ve yumurtlama döneminde hiçbir şekilde ilişki olmadı hatta adetime 5 gün falan vardı tek seferlik bir ilişki oldu o ay ve sonuç şuan 18 haftalık hamileyim birde kızım var emziriyordum sütte korur derler ya bunada asla güvenmemek lazım
arirangg Albanianqueen34 Silikleşmeye başladığı için artık test yapmana gerek yok. Ama sen bugünü de değerlendir belli olmaz
Albanianqueen34 Nurse2018 Önceki günlerde değerlendiremedik malesef. Kaçırdım o zaman ben bu ayı da 😔