Gizemakpolat Merhaba anneler emzik ve biberonda hangi marka önerıyorsunuz ve neye dikkat etmeliyiz paylaşır mısınız lütfen 🥰
Gizzgzz Gizemakpolat emzik bips couture aldım hem sünger hem damaklı biberon da medela almayı düşünüyorum
hulyaakgn34- Gizemakpolat emzik kullanmadım açıkcası iyikide kullandırmamışım hem diş yapısı uzun süreli kullanıldığında bozuluyor hemde daha sonra onu bıraktırma çabası olabiliyor ilk başlarda üzülüyordum neden emzik tutmadı diye ama iyiki diyorum şimdi 2. Gebeliğim yine emzik asla alışveriş listem de yok
Nazligenc Gizemakpolat biberon lansinoh aldim. Emzikte acele etme derim her bebek tutmuyormuş çok pahalı markalar alıp elinde kalmasın. Her doğru doğru olmuyor ne yazık ki. Bibs sürekli değiştirmek gerekiyormuş ben onu biliyorum.
Aysegoksall Gizemakpolat ben wee markasını aldım çünkü en pahalı markayı alınca tutmuyor bir çok yerde gördüm o yüzden ilk onunla deneyeceğim 😂
hulyaakgn34- Başlığın anne göğüsü ile aynı yumuşaklıkta olmasına süt yada mama akışının çok yoğun olmamasına ben lansinoh kullandım biberonda çokkk memnun kaldım meme reddi asla yaşamadım gönül rahatlığıylada tavsiye edebilirim
Gizzgzz Nazligenc diğer emzikleri 1.5 ayda bips i her ay değiştirmek gerekiyor sadece 2 hafta var yani arada
Bebekdelisi Aysegoksall 4 cocugu olan ben bunu bildim halde gittim pahalı aldım bebeklerım ıkız ne yaptı gitti en ucuzu begendı
Bebekdelisi Gizemakpolat en pahalı biberonları sırayla dizdim hepsı çöp gitti en kötü biberonu tuttu benımkıler 😆 emzık yoğun bakımda kullanılanı aldım hem damak gelıstırıyor hem zararsız profesör her bebege kuvezde onu kullanıyor jollypop
Aysegoksall Bebekdelisi en mantıklısı tonlarca para yerine ihtiyacı olan başka bir şey ile değerlendiririm
aslgrs Gizemakpolat biberon lansinoh kullanıyorum yavaş akışlı olmasına dikkat etmelisiniz. Ben çok memnunum. Emzikte avent alın alıcaksanız ama bence hemen kullanmayın kafaları karışıp meme reddi yapabiliyolar
mercimekkoftesi1 Biberonda emzikte avent kullandım ben kızımda. İkisinden de çok memnundum. İkinci hamileliğim içinde Difrax diye bi marka aldım yurtdışından.
Hilalttk16 Gizemakpolat ben ikisini de Philips avent aldım 😌 emzik gece parlayandan , biberonssa cam tercih ettim