Udu_ Bestlak , hipp stilltee , lacmix , kayisi kompostosu, bol su bunlari kullaniyorum hala sutum gunde 3 sefer 30 cc gecmiyo iki gogus toplamı çıldırcam sizin yaptiginiz baska bi sey varmi
prenses_annesii2603 Udu_ humana emziren anne çayı vsr , kabak tatlısı ,bu mevsimde olmaz ama karpuzda attırmada etkili,susam, maltana içecek cok faydasını gören var
Gulirmak En önemlisi dinlemek Udu_ en önemlisi dinlenmek ve bol su ayrıca dereotu ile marulda da süt yapıyor deneyin isterseniz
ikicicek Udu_ suyla bebeği bol bol emzirmekten başka birsey işe yaramıyor canım benim sütumde az Dı oğlum bir kere hastaydi hastanede yattık orda ağzından hiç çıkarmadı saatlerce boş memeyi emdi 2 saat sonra baktım göğüslerim Bi dolmuştu elim değmiyodu şok olmuştum o kadar şey denemiştim ise yaramamışti ama orda su içip emzirdikce dehşet süt olmuştu
Hallerimvarbenim Udu_ Bebeğin emiyor mu canım bu içtiklerine süt olmaması çok zor var bence sütün ama kanalların tam açılmamış daha bebiş emdikçe açılacak
Udu_ Hallerimvarbenim 1 hafta yogun bakimda kaldi dogar dogmaz aldilar o yuzden memeden zor ve az gelince cildiriyo sinirden sabahlari bi 10 dk falan tek meme emiyo geri kalanida sagiyorum mecburen
Edafmo Udu_ Solgar brewers yeast vitamin kesinlikle. İki günde gözle görülür fark ediyor ben onu kullanıyorum
guzelanne01_ Udu_ canım bizim adanada kaynar denilen bir karışım var sizin bulunduğunuz yerede sorabilirsin aktara bu kaynarı kaynatıp üstünede ceviz döküyorsun bunu iç sütün fışkıracak🌸sütü azalmaya yakın arkadaşıma içirdim dualar ediyor
Surprizzz2022 Udu_ canm sağma makinalari ile bebeğin emiş gücü kıyaslanamaz o yüzden o CC lere çok takılma . Emzrme danismani ah anneler buraya gelip sütüm yok diyen herkes su makinaların yüzünden strese giriyor demişti ki aynısını bnde yaptım. Bol su dinlenme en önemlisi süt için sarılık için yattığımda hemsireler öyle demişti . Dut kurusu hurma dereotu falan bunlar süt üretimine çok etkili sütun bol olsun insaAllah şifa olsun bebisinle🤲😍