Tgbcglr 23+1dokrum bebegimin biraz zayıf olduğunu söyledi. Et hariç herseyi yiyorum ama yinede zayif ne yapa bilirim. Baska hamislerin kilolarını duyunca üzülüyorum ne olur yardım edin.
Dyg Tgbcglr bol kuruyemiş ve meyve ye canım ceviz badem fındık kuru üzüm hem senin için hem bebiş için çok yararlı ve sağlıklı 🙏☺
Yavrukusum Tgbcglr bende 22+6 banada iki gün önce doktor zayıf dedi bende et yiyemiyorum çok üzüldün vicdan azabı çekiyorum ama her bebek aynı olucak diye bişey yok ve ben artık sağlıklı.olsunda diyorum kilolu olması çokta önemli değil sıkma canını ben muz ve süt tüketmeye başladım kilo aldırıyormuş bebeğe sabah akşam büyük bir bardak süt ve bir tane muz yiyorum
Minamom Her bebegin kilosu farkli olur bizim nasil farkli ise hergun muz süt ve kuruyemis tuket bebisin kilo alir uzulme allah baska sıkıntı vermesin bu birsey degil
Tbrk Tgbcglr canim sabahlari ac karnina pekmez kasikla. Haftada iki gun falan portakal suyu sk ic. Kivi elma muz ye. Ceviz sut yumurta yogurt hergun mutlaka yemelisin
Yavrukusum Tgbcglr benimki 400 gram senin yine çok iyi bence sağlığını düşünelim bebeklerimizin kiloya takilmiyacam artik
Syh_bayan Arkadaşlar bazı insanlar yese bile bebek Kilo almaz. Sebebi ise kan pihtİlasmasi. Besinler kandan çocuğa gidiyor pıhtılasinca çocuk beslenemiyor. Oyuzden böyle sorun yaşayamama k için kanı sulandırıcı şeyler içmek lazım her gün bir bardak suya limon sıkıp için. Tabiiki sağlıklı beslenmeyi ihmal etmeyin 💜