Saby06 bu haftaya kadar mide bulantısı nedir diye bilmeyen ben 🤦Sabah uyanınca mide ağrısıyla uyanan benn🤦🤦başlıyoruz galiba
karanmom Saby06 5+7 lerde başladı şuan lavobada okuyorum her an kusabilirim aşırı korkuyorum geçmesi için neler yapiosn bende 6 haftalığım tam
Saby06 AsyaCngz55 masallah gerçekten hep böyle devam eder inşallah bende ayniydim ama sabahları ağrı oluyo iki gündür bende .
karanmom AsyaCngz55 hiç olmasin inşallah böyle geçsin çok kötü şuan bile çekiyorum bu uygulanaya girip okuyorum kafam daglsn
AsyaCngz55 Saby06 üşütmüş olabilir misin canım? Uyurken falan üstünü açıyorsan belki o rahatsız ediyor seni
bsranur123 Saby06 kuzum merhaba bende bugun 6+0 oldum senn son adet tarihin ve yumurtlama tarihin nedir acaba
AsyaCngz55 Saby06 6. Haftada kısık olacağını söyledi doktorumuz 7. Haftada çağırdı pazartesi gideceğiz inşallah
AsyaCngz55 karanmom bulantı için annem baş ucunda çantasında hep şu Ülker çubuk krakerlerden bulunduruyordu. İyi geldiğini söylüyordu .
HnfeShn 6+0 sürekli uyumu isteği dışında bir şey yok ama hiç yemek yiyesim gelmiyor az yemek yedikten sonra bile sanki çok yemişim gibi beni rahatsız ediyor hiç içimden gelmiyor yemek ya zorla yemeğe çalışıyorum
Babykuzucuk HnfeShn günlerimiz aynı tıka basa dolu gibi tokum hiç acıkmıyorum. Arada kasıklarımda agrı oluyo ama uzun süreli değil bazı günler fazla bazı günler az . Bende endişe ediyorum bende bi belirti yok acaba diye
AsyaCngz55 Saby06 hormonlarımızın etkisi çok farklı. Dershanede arkadaşım vardı kız doğum haftasına kadar geldi ve gık demiyordu maşallah şimdi kucağına aldı bile ☺️
Saby06 AsyaCngz55 kişiden kişiye deisiyo aynen 🥲bende kendimi öyle geçecek diye motive ediyordum ama nerd3🤣